AcasăRecomandariHalep va castiga Roland Garros-ul!

Halep va castiga Roland Garros-ul!

In prezent antrenoare de tenis, fosta mare campioana Lindsay Davenport nu se fereste sa faca pronosticuri atunci cand i se cere.

 

Halep are parte de toata increderea lui Davenport

Ultimul s-a referit la Simona Halep, pe care o vede invingatoare in urmatorul Grand Slam al anului, Roland Garros. In 2014, romanca a pierdut finala in fata Mariei Sarapova, dar Davenport nu crede ca rusoaica este capabila sa-si pastreze titlul; din contra, „Halep isi va imbunatati performanta”, crede americanca. Invinsa in doar doua meciuri de la startul sezonului (de Ekaterina Makarova, la Australian Open – sferturi, si Serena Williams, la Miami – semifinale) si cu trei titluri adaugate la palmares (Shenzen, Dubai si Indian Wells), Simona Halep va spulbera tot in 2015, da de inteles Lindsay Davenport, intr-un interviu pentru „New York Times”: „Chiar daca a castigat Roland Garros-ul de doua ori in ultimii trei ani, eu nu o vad favorita pe Maria Sarapova. Cred ca Simona Halep va face o figura chiar mai buna ca anul trecut”.

Lindsay Davenport

Despre eleva ei, Madison Keys, fostul numar 1 WTA afirma ca mai are de tras pana sa atinga nivelul actualelor staruri din tenisul feminin: „Stiu ca Madison Keys n-o sa fie niciodata la fel de buna pe zgura precum Simona Halep, dar ea joaca in stilul american si o face mai mult decat as fi crezut eu”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.786 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger