AcasăSPORTHalep spera sa mai fie in Top 10 peste doi ani!

Halep spera sa mai fie in Top 10 peste doi ani!

Simona Halep, mentalitate de romanca intr-un moment cand toata lumea astepta altceva de la ea

Criticata de multi specialisti pentru lipsa de constanta in joc, Simona Halep le da apa la moara celor care nu vad in ea o mare campioana a tenisului feminin.

Simona Halep, mentalitate de romanca intr-un moment cand toata lumea astepta altceva de la ea

Ultima ei declaratie arata cata lipsa de motivatie poate fi intr-o jucatoare care si-a supraincarcat contul dupa doua, trei succese notabile in circuit.
Intrebata de un reporter ce se vede facand peste cativa ani, romanca a raspuns: „Sper sa mai joc tenis. E greu sa-mi imaginez acum, viata in circuitul WTA este dura. Daca voi fi sanatoasa si ma voi antrena cum o fac acum, sper sa raman in Top 10. Dar, ramane de vazut daca va fi posibil fiindca vin multe jucatoare puternice din spate”. La fel ca-n fotbal, desi ea practica tenisul, Simona Halep ne dezvaluie ce obiectiv indraznet si-a fixat: evitarea retrogradarii!
Simona le-a explicat jurnali
stilor de peste Ocean de ce a avut rezultate slabe la ultimele turnee de Mare Slem. Din analiza pe care si-a facut-o, reiese ca de vina este presiunea aflata pe umerii sai: „In 2015 a fost multa presiune si nu am putut sa gestionez momentul. Voiam prea mult sa-mi iasa lucrurile, voiam sa castig toate meciurile, sa joc din nou o finala pentru ca o facusem si cu un an inainte, dar era o mare greseala. Daca te gandesti asa, nu mai poti juca tenis. Nu ma puteam antrena. Dupa 10 minute, eram foarte obosita. M-am speriat putin si mi-am pierdut puterea”.

Vrea o medalie la olimpiada de la Rio

Spre deosebire de alte jucatoare, care tintesc victoria la simplu, Simona Halep anunta ca la Jocurile Olimpice vrea o medalie… in proba de dublu mixt: „De-abia astept sa joc si la dublu mixt. E foarte important pentru tara mea si pentru mine sa iau o medalie. Nu e usor. Dar trebuie sa avem incredere. Voi juca impreuna cu Horia Tecau la Roland Garros, la Wimbledon nu ne-am decis inca. Dar probabil vom juca si la Wimbledon pentru ca vom merge la Jocurile Olimpice”.

Mergea, eliminat in primul tur la Indian Wells

Debut cu stangul la Indian Wells pentru Florin Mergea. Romanul a fost eliminat in primul tur la dublu, perechea Mergea – Bopanna (foto) fiind invinsa de cuplul spaniol Feliciano Lopez/ Marc Lopez, cu 6-2, 4-6, 4-10. Mergea si Bopanna, favoritii numarul cinci ai probei, au cedat dupa o ora si 7 minute de joc si vor primi 11.860 dolari si 45 de puncte ATP. Principalii favoriti la Indian Wells sunt romanul Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger