AcasăRecomandariHalep si Cahill, impreuna in ultima zi din an: Revelion cu dureri...

Halep si Cahill, impreuna in ultima zi din an: Revelion cu dureri de burta

Dupa doua saptamani de cantonament la Poiana Brasov, Simona Halep a decis sa plece in Australia, acolo unde va continua pregatirile sub comanda lui Darren Cahill.

Simona Halep si Darren Cahill fac o echipa extraordinara

De altfel, acasa la antrenorul personal va face Simona si Revelionul. Cei doi vor fi impreuna in ultima zi din an, chiar daca romanca nu este in cea mai buna forma, acuzand unele probleme de sanatate. La plecarea din tara, Halep a vorbit despre debutul la Brisbane, turneu programat intre 3 si 9 ianuarie si la care va fi prezenta si rusoaica Marian Sarapova: „Nu o sa fie usor, pentru ca eu am fost bolnava cu stomacul in perioada asta si inca mai iau tratament. Sper, totusi, sa fiu apta sa joc la nivelul cel mai inalt la Brisbane. Vreau doar sa-mi revin total si apoi obiectivul principal e Australian Open”. Deloc surprinzator, Simona Halep a abordat si subiectul intemeierii unei familii, dovedind ca ramane aceeasi fire dezinvolta: „Daca sunt sanatoasa si viata din jurul meu va ramane ca pana acum, da, voi juca pana la 34 de ani. Imi doresc si un copil, dar e imposibil acum pentru ca vreau sa mai joc tenis”.
Constanteanca a precizat ca, pentru 2016, participarea la Jocurile Olimpice este unul dintre cele mai importante obiective: „Trebuie sa fiu sanatoasa ca sa pot juca la Rio. Imi doresc o medalie, daca se poate, dar nu e usor (…) Este visul meu sa port steagul la Olimpiada, dar o sa vedem ce decizie se va lua”. Halep a mai spus ca ar vrea ca in 2016 sa castige un turneu de Grand Slam: „Eu mi-as dori Roland Garros. E Paris, am castigat la juniori si poate ar fi mai frumos. Dar oricare ar fi, nu conteaza. Conteaza sa castig un Grand Slam. M-am pregatit foarte bine si chiar sunt pregatita sa fac fata la meciurile grele. Nu stiu daca se va realiza acest vis, dar am incredere si muncesc pentru el”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
532 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger