AcasăSPORTHalep si-a luat revansa! Favorita de la Singapore a invins-o fara drept...

Halep si-a luat revansa! Favorita de la Singapore a invins-o fara drept de apel pe Flavia Pennetta

Simona Halep a debutat cu victorie la Singapore, in primul joc de la Turneul Campioanelor, ultima competitie importanta de tenis din calendarul WTA pe 2015.


In meciul inaugural, jucatoarea noastra a infruntat-o pe italianca Flavia Pennetta, castigatoarea US Open 2015. Halep s-a impus extrem de usor, in doua seturi, 6-0, 6-3, victorie oarecum neasteptata – avand in vedere forma din ultima vreme a italiencei, dar mai ales maniera in care numarul 8 mondial a cedat in fata jucatoarei romane. Trebuie reamintit faptul ca, luna trecuta, Pennetta o invinsese categoric Simona Halep, a doua jucatoare din circuitul WTA, trecand de reprezentanta noastra cu 6-1, 6-3. Pennetta avea sa se califice in finala de la Flushing Meadows, ultim act castigat de italianca de 33 de ani in fata compatrioatei sale, Roberta Vinci.
Simona Halep este principala favorita la Singapore, asta in urma absentei Serenei Williams.  Anul trecut, Simona a jucat finala Turneului Campioanelor, pierduta in fata Serenei Williams. Din grupa romancei (Grupa Rosie) mai fac parte Maria Sharapova si Agnieszka Radwanska.

author avatar
eNational
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger