AcasăSPORTHalep si-a aflat adversarele din "grupa rosie" a Turneului Campioanelor: Nu scapa...

Halep si-a aflat adversarele din „grupa rosie” a Turneului Campioanelor: Nu scapa de Sarapova!

De vineri incepand, cand a avut loc tragerea la sorti de dinaintea turneului de la Singapore, romanca in varsta de 23 de ani stie exact cu cine se va infrunta pe teren, odata ce se va da startul regalului competitional destinat celor mai bune practicante ale sportului alb.

Aflata pe locul 2 mondial, dar pornind din postura de principala favorita a Turneului Campioanelor, in conditiile in care Serena Williams, liderul WTA, a anuntat deja ca nu va participa la competitia la care au acces cele mai bune opt jucatoare de tenis din lume, Simona si-a aflat, asadar, adversarele din „grupa rosie”, considerata cea mai dificila dintre cele doua de la Singapore.

Asadar, constanteanca se afla in grupa cu rusoaica aflata pe locul 3 in topul WTA, Maria Sarapova, cea care a invins-o, in vara anului trecut in finala de la Roland Garros, dar si cu Agnieszka Radwanska, sportiva din Polonia clasata pe locul 6 in aceeasi ierarhie si nu in ultimul rand pe Flavia Penetta, locul 8 mondial, recent castigatoare a US Open.

In cealalata grupa, in schimb, denumita „grupa alba”, se vor afla iberica Muguruza, cehoaicele Kvitova si Safarova, dar si nemtoaica Kerber.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger