AcasăSPORTHalep - Serena, meci pe 250.000 de dolari

Halep – Serena, meci pe 250.000 de dolari

Halep si Serena vor fi fata in fata pentru a saptea oara

Fara sa forteze, Simona Halep (locul 5 WTA) a trecut de cehoaica Barbora Strycova (37 WTA) in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells.

Halep si Serena vor fi fata in fata pentru a saptea oara

La scorul de 6-3, 1-0 pentru romanca, Strycova a abandonat, trimitand-o pe Simona sa dea piept cu Serena Williams, in „sferturi”. Americanca a acces in aceasta faza dupa 6-2, 6-2 cu Kateryna Bondarenko (70 WTA).
Simona Halep are o singura victorie in fata Serenei, in grupele Turneului Campioanelor de la Singapore (editia 2014), scor 6-0, 6-2. De partea cealalta, cea mai buna jucatoare a lumii, castigatoare a 21 de titluri de Grand Slam, a invins-o de 6 ori pe Halep, ultima data tot in SUA, in finala de anul trecut de la Cincinnati. „Sunt nerabdatoare sa o intalnesc din nou pe Serena. Stiu ca este cea mai buna jucatoare din lume, asa ca nu am nimic de pierdut. Vreau doar sa-mi fac jocul si sa lupt pentru sansa mea. Voi aborda meciul cu incredere si ma voi lupta pentru victorie. Stiu ca am o sansa”, a declarat Halep la finalul meciului cu Barbora Strycova.
Pe langa calificarea in semifinalele unui turneu dotat cu premii totale in valoare de 6 milioane de dolari, partida Halep – Serena are si o miza financiara. Invingatoarea primeste un cec de 251.500 de dolari, iar pentru Simona este o suma de care n-a avut parte pana acum pe parcursul unui 2016 dezastruos din punct de vedere al rezultatelor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger