AcasăSPORTHalep se recupereaza la Bucuresti pentru Turneul Campioanelor

Halep se recupereaza la Bucuresti pentru Turneul Campioanelor

Piciorul lui Halep a incaput pe mana specialistilor de la „Kinetic Sport&Medicine”

Cu doua saptamani inainte de startul Turneului Campioanelor, Simona Halep se afla fix in situatia Mariei Sarapova: nu stie daca se va reface din punct de vedere fizic pentru a putea participa la intrecerea din Singapore.

Piciorul lui Halep a incaput pe mana specialistilor de la „Kinetic Sport&Medicine”

Afectiunea la tendonul lui Ahile, capatata dupa turul de forta facut in ultimele doua luni (doua turnee mari in SUA au fost urmate de alte trei in China!), ii da emotii Simonei fix inaintea celei mai importante competitii a anului: Turneul Campioanelor din Singapore debuteaza pe 25 octombrie si aduna la start primele opt jucatoare ale lumii pe anul 2015!
Spre deosebire de rusoaica Sarapova, Halep a ales sa se recupereze la specialistii din tara ei si nu a apelat la fizioterapeutii straini. Astfel, imediat ce s-a intors acasa, s-a programat la clinica profesorului Gelu Cosma, unul dintre cei mai apreciati kinetoterapeuti din Romania, apropiat de foarte multi sportivi. „M-am intors dupa o deplasare greuta, insa sunt bucuroasa ca sunt acasa si ca am parte de recuperare buna pentru tendon. Este o inflamatie de care trebuie sa am mare grija. Va multumesc ca ma sustineti mereu”, a scris Simona Halep pe contul personal de Facebook.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger