AcasăSPORTHalep se pregateste sa intre pe teren pentru meciul contra rusoaicei Sarapova

Halep se pregateste sa intre pe teren pentru meciul contra rusoaicei Sarapova

Simona urmeaza sa evolueze, in doar cateva zeci de minute, in cel de-al doilea sau meci din cadrul competitiei din Singapore, destinat celor mai bune opt jucatoare din ierarhia WTA. Meciul ar urma sa inceapa la ora 13.30, ora Romaniei.

Dupa ce, duminica, in primul meci disputat la turneul campioanelor, a trecut lejer de italianca Penetta, dupa aproximativ 70 de minute jucate si doua seturi castigate, primul fara drept de apel – 6-0, 6-3, Simona are toate sansele ca, fructificand forma buna in care se afla, atat fizic, cat si la capitolul moral, sa obtina un rezultat spectaculos si contra rusoaicei in varsta de 27 de ani, recent ajunsa pe locul 4 mondial, dupa ce Muguruza i-a luat locul, pe a treia pozitie a clasamentului.

Ar fi prima victorie din cele sase meciuri pe care le vor fi disputat de cele doua jucatoare, dupa ce, pana la acest moment, rusoaica a reusit sa iasa victorioasa de pe teren la finele fiecarei partide din cele cinci in care a evoluat contra romancei aflate pe locul 2 mondial, inclusiv din finala pe care au jucat-o, vara trecuta, la Roland Garros.

Pornita din postura de principala favorita, odata ce americanca Serena Williams, liderul clasamentului mondial, a decis sa nu participe la editia din acest an a Turneului Campioanelor, Halep (24 de ani) face parte din „grupa rosie” a competitiei, alaturi de Sarapova, Radwanska si Penetta.

sursa foto: facebook

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger