AcasăSPORTHalep s-a retras de la primul turneu de dupa Fed Cup

Halep s-a retras de la primul turneu de dupa Fed Cup

Simona s-a bucurat de incurajarile suporterilor aflati in tribune pe tot parcursul meciului castigat, scor 7-6, 3-6, 6-4, in fata lui Sloane Stephens. Nu si de scandarile cu iz politic

Dupa ce a luptat din rasputeri – jucand trei infruntari din cinci – pentru a aduce echipei Romaniei o performanta nemaibifata pana acum la Fed Cup, Simona s-a ales cu marea dezamagire ca nu si-a putut vedea visul implinit, dar si cu o lovitura la sold.

Din acest ultim motiv, romanca aflata pe locul 2 WTA a decis sa nu riste si sa intre pe teren la Stuttgart. Drept urmare, s-a retras din competitie. Simona a explicat – citata de WTA Insider – ca in meciul contra Carolinei Garcia, cand a cazut, „am simtit o durere la sold. Nu sunt pregatita, si daca nu sunt (in forma-n.n) 100% nu vreau sa intru pe teren. Trebuie sa am gripa de sanatatea mea inainte de orice”.

Simona si Monica Niculescu au intrat pe teren, la dublu, pentur decisivul care avea sa decida echipa care avea sa mearga in finala Fed Cup. Frantuzoaicele Garcia si Mladenovici au castigat infruntarea in care Simona si Monica au luptat dramatic pentru o victorie. Meciul dramatic a tinut romanii – atat pe cei care le-au sustinut pe fete in sala de la Rouen, cat si pe spectatorii care au vazut meciul la TV – cu sufletul la gura.

author avatar
Cristina Stefan
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger