AcasăSPORTHalep, regina la Montreal, dupa o finala spectaculoasa

Halep, regina la Montreal, dupa o finala spectaculoasa

Bucuria Simonei, surprinsa in cateva cadre postate pa pagina oficiala de Facebook a competitiei

Simona a luptat mai bine de doua ore si jumatate pentru a ajunge sa se bucure de un nou trofeu in palmares: titlul de la editia din acest an a turneului de la Montreal.

Bucuria Simonei, surprinsa in cateva cadre postate pa pagina oficiala de Facebook a competitiei

Romanca a avut un adversar redutabil in ultimul act la Rogers Cup 2018- pe americanca Sloane Stephens. Amandoua au jucat foarte bine, au fost schimburi de mingi spectaculoase care au facut ca meciul din finala, disputat duminica seara tarziu, ora Romaniei, sa fie apreciat de atat spectatori, cat si de catre iubitorii sportului alb aflati in fata televizoarelor. De altfel, dupa meci, Simona a admis un lucru despre Sloane – „ma face sa joc mai bine de fiecare data cand de intalnim”.

Atat Halep, cat si Stephens au aratat pe teren ca si-au dorit sa castige si ca fac totul pentru asta, indiferent cat efort fizic implica fiecare schimb de mingi. In primul set, Sloane a redus din avantajul Simonei, care se desprinsese la 4-1, iar in cele din urma setul s-a decis la tie-break, fiind castigat de Halep. Cel de-al doilea a fost adjudecat de americanca aflata pe locul 3 WTA, pentru ca romanca sa castige decisivul, in care le-a dat mari motii fanilor, cand a ratat o minge de meci cu o dubla greseala. Simona a incheiat infruntarea cu un as, astfel ca dupa doua ore si 41 de minute de joc, tabela a aratat Halep-Stephens: 7-6, 3-6, 6-4.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu rog organizatorii canadieni data viitoare sa faca compretitia in 2 zile fuga mare ?… In prima zi toate meciurile cu pauza de 1 minut intre ele slava Domnului e timp berechet sa te odihnesti musai daca esti destept in 10 15 secunde mai si atiipesti nitel, iar a doua zi evident finala si premierea ? si confetii ?….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger