AcasăSPORTHalep, pusa la pamant de „Bum-Bum” Serena

Halep, pusa la pamant de „Bum-Bum” Serena

Simona, cu capul plecat dupa un schimb de mingi cu Serena

Aventura Simonei Halep la Indian Wells i-a sfarsit in faza sferturilor de finala, la capatul unui meci fara istoric in fata Serenei Williams.

Simona, cu capul plecat dupa un schimb de mingi cu Serena

Pana si comentatorii americani s-au aratat impresionati de forta loviturilor Serenei. „Wow, cu cata putere loveste mingea!”, au exclamat acestia dupa un forehand reusit de Williams. Impotriva Simonei, liderul WTA a dat apa la moara celor care ii cer sa se inscrie in turneele ATP, acolo unde cu siguranta ar face fata cu brio. Ca sa va faceti o idee despre jocul Serenei, cititi statistica: 28 de lovituri direct castigatoare (doar 9 pentru Halep)! Serena Williams s-a impus dupa doar 69 de minute (6-4, 6-3), la capatul unui meci urmarit din tribune de Nadia Comaneci si Smiley. Cele doua jucatoare, care sunt despartite de 10 ani si o zi, au ajuns la a opta confruntare directa, scorul fiind net favorabil americancei (7-1). Singura victorie a romancei dateaza din 2014, cand a castigat categoric (6-0, 6-2) in grupele Turneului Campioanelor.
„Este cel mai bun turneu pe care l-am jucat anul acesta, asa ca, pentru mine, a fost. Am avut cateva meciuri bune, ma simt bine si pot spune ca mi-am regasit jocul! Sunt sanatoasa, iar asta este cel mai important. Vreau doar sa muncesc pentru a deveni mai buna”, a comentat Simona Halep la finalul partidei cu Serena. Pentru participarea la Indian Wells, constanteanca va incasa un cec de 128.215 dolari si 215 puncte WTA.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger