AcasăSPORTHalep, primita ca o campioana la revenirea in tara: "Acest trofeu este...

Halep, primita ca o campioana la revenirea in tara: „Acest trofeu este si Romaniei!”

Simona s-a intors in tara, luni dupa-amiaza, cu tot cu trofeul castigat recent la Roland Garros, primul sau titlu la un Grand Slam.

A fost primita ca o adevarata campioana, cu foarte multe flori, felicitari si aplauze, fiind asteptata la Aeroportul Otopeni de ministrul Sportului, Oana Ban, de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, dar si de alte oficialitati.  „Ma bucur foarte mult ca vad atatia oameni aici alaturi de mie, este un trofeu deosebit. Tot ce a fost greu se cam uita atunci cand ai parte de un asemenea succes”, a marturisit Halep, in urma cu doar cateva minute, de la aeroport.

Simona le-a multumit familiei si suporterilor. Mai exact, „tuturor fanilor care sunt foarte, foarte important deoarece am avut o atmosfera deosebita in finala si nu numai (…) cred ca sunt jucatoarea cu cei mai multi suporteri la toate meciurile, asa ca va mutumesc foarte mult pentru asta”.

Constanteanca aflata pe locul 1 WTA are planuri mari si pentru perioada ce va veni dupa implinirea marelui sau vis – castigarea unui prim trofeu la un Grand Slam. „Acasa e mereu bine (…) sa ne bucuram impreuna de aceasta realizare, acest trofeu este si al meu si al Romaniei (…) nu se opreste cariera mea aici, o sa merg inainte si o sa visez la cat mai multe trofee de acest gen”, a ales sa transmita Simona.

Peste doar cateva ore, de la 20 mai exact, Halep va merge la Arena Nationala, pentru a le prezenta romanilor pretiosul trofeu castigat sambata, la Paris.

sursa foto: capturi Antena3

author avatar
Cristina Stefan
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger