AcasăSPORTHalep, prea sexy pentru americani

Halep, prea sexy pentru americani

Romanca, victima in razboiul Serenei Williams

Ca a fost o mare jucatoare de tenis, nu incape indoiala, numarul de trofee si stilul autoritar cu care a dominat ani la rand circuitul o includ in panteonul WTA, insa circul pe care-l face Serena Williams este dezgustaror si neplacut pentru o campioana.

Romanca victima in razboiul Serenei Williams

Disperati sa sara in apararea favoritei lor, americanii nu mai tin cont de nimic, dau de pamant cu toate jucatoarele, pe care se grabesc sa le arunce in gramada generalizarii. Bunaoara, frumusetea Simonei Halep reprezinta o problema pentru ei; de fapt, in aceeasi oala sunt azvarlite si celelalte jucatoare cu sex-appeal, ca Maria Sarapova sau Eugenie Bouchard.

Totul a pornit de la controversatul costum din spandex negru imbracat de Serena la Roland Garros si cu care organizatorii Openului Frantei nu au fost de acord. Evident, la US Open, Williams 2 a purtat ce-a vrut ea, doar era acasa, dar asta-i cu totul alta discutie. Comentand subiectul, jurnalistii americani au ajuns la concluzia ca aici e vorba de discriminare, din moment ce jucatoarelor frumoase li se permite sa intre pe teren in rochite scurte si tricouri mulate, care le evidentiaza formele atragatoare. „Giudicelli, directorul de la Roland Garros, a spus ca acel costum purtat de Serena a fost o lipsa de respect pentru joc. Cum asa? Este lipsit de respect pentru ca Williams este o femeie cu forme? Pentru ca este o femeie de culoare cu forme? Cum poate fi acel material din spandex mai lipsit de respect pentru integritatea tenisului decat fustele scurte purtate de romanca Simona Halep? Sau de alte jucatoare din circuit… Serena Williams isi acopera cu siguranta mai multa suprafata din corp cu acel costum in comparatie cu fustele scurte purtate de Halep”, scriu cei de la The Daily Iowan, care nu au inteles ca nu costumul e problema, ci faptul ca Serena Williams arata ingrozitor de hidos astfel imbracata.

author avatar
Nicholas Cezar
2.409 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger