AcasăSPORTHalep paraseste Turneul de la Madrid

Halep paraseste Turneul de la Madrid

Simona a pierdut fara drept de apel in fata Karolinei Pliskova

Dupa ce romanca i-a invins sora geamana, Karolina Pliskova s-a razbunat in sferturi, cu un sec 6-4, 6-3, dupa o ora si 10 minute de joc.

Simona a pierdut fara drept de apel in fata Karolinei Pliskova

Este prima infrangere usturatoare inregistrata de Simona la Madrid, unde a avut o serie de 15 victorii consecutive la „Casa Magica”.  Halep are acum 6-2 in meciurile directe cu Pliskova, care o mai invinsese doar in Fed Cup, in 2016, cu 6-7 (4), 6-4, 6-2. Simona a inceput bine meciul, cu  un break, a condus cu 2-0, dar si-a pierdut serviciul si a fost egalata (2-2). Apoi a condus cu 3-2, dar Pliskova a revenit, reusind la 3-3 un break care s-a dovedit a fi hotarator pentru soarta primului set, adjudecat cu 6-4. In setul secund, Karolina castigat trei ghemuri la rand si si-a pastrat avantajul pana in final, cand a incheiat cu un break alb (6-3). Desi constanteanca a castigat ultimele doua editii ale turneului patronat de Ion Tiriac, Karolina Pliskova s-a dovedit o adversara redutabila, cehoaica nu a pierdut niciun meci pe zgura, dupa ce a triumfat la Stuttgart, la Madrid a eliminate nume importante – Elena Vesnina, Viktoria Azarenka si Sloane Stephens. Halep, care isi va pastra pozitia de lider mondial inca o saptamana, va primi un cec de 149.390 euro si 215 puncte WTA si in continuare va evolua la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, care se va desfasura saptamana viitoare.

author avatar
Bogdan Borcea
182 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa-I intre in cap ei si voua pseudo-ziasristilor ca Simona voastra nu este la nivelul jucatoarelor de tenis de top. Este chiar departe de nivelul lor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger