AcasăSPORTHalep nu merge la Rio ca sa nu se faca de ras

Halep nu merge la Rio ca sa nu se faca de ras

Simona Halep este pregatita sa revina la forma de acum doi ani

Putea fi o varianta pentru portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, insa Simona Halep se gandeste tot mai serios sa nu mearga in Brazilia, la Rio de Janeiro.

Simona Halep este pregatita sa revina la forma de acum doi ani

Victorioasa dupa doi ani la Wimbledon (a spulberat-o pe Anna Schmiedlova, in primul tur, scor 6-4, 6-1), Halep a avut-o o conferinta de presa incendiara. Romanca s-a referit la apropiata Olimpiada (5-21 august), afirmand ca nu stie daca va participa. Rugata sa detalieze, Simona a explicat ce anume ii provoaca groaza: „Trebuie sa ma informez foarte bine in legatura cu acest virus. Am intrebat mai multi medici despre Zika si voi mai vorbi si cu altii despre acest subiect, dar numai dupa ce se incheie Wimbledonul. Am aflat ca, si daca nu esti insarcinata, in momentul in care esti infectata cu virusul Zika acesta se poate activa atunci cand ramai gravida. Sunt extrem de ingrijorata. Vreau sa merg la Rio, dar mai intai trebuie sa ma asigur ca totul este in regula acolo si ca nu voi avea probleme. Sanatatea mea este cea mai importanta, iar virusul asta este foarte periculos pentru femei, mai multi sportivi s-au retras de la Rio tocmai din acest motiv. Deocamdata nu pot spune nimic, este o dilema reala pentru mine pentru ca in joc este sanatatea mea. Ma voi hotari daca merg la Jocurile Olimpice dupa Wimbledon. Jocurile Olimpice sunt importante pentru Romania, dar sanatatea mea este mai importanta. Trebuie sa am grija de corpul meu”.

Nu este pentru prima oara cand Simona Halep atinge in discursul sau subiectul unui copil. A cincea jucatoare a lumii a recunoscut in dese randuri ca viseaza sa-si intemeieze o familie si iata ca acum reia aceasta tema. Sa fie o simpla scapare sau Simona vrea sa ne transmita ceva?

Se retrag si alti sportivi?

Reactia Simonei Halep poate avea un efect de domino in delegatia Romania, intrucat sunt semnale ca si alti sportivi se gandesc sa renunte la Jocurile Olimpice din Brazilia. Deja la nivel mondial sunt mai multe nume care au anuntat ca nu vor participa, cauza retragerii fiind reprezentata tocmai de virusul Zika.
Jocurile Olimpice de la Rio se vor desfasura in perioada 5-21 august. COSR va decide in cateva zile cine va fi portdrapelul Romaniei, cu handbalista Cristina Neagu ramasa mare favorita dupa retragerea Simonei Halep.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger