AcasăSPORTHalep, la un pas de a strange peste 23 milioane de dolari

Halep, la un pas de a strange peste 23 milioane de dolari

Pentru a realiza aceasta performanta, eleva lui Darren Cahill trebuie sa se califice in semifinalele turneului de la Stuttgart

Simona va depasi aceasta suma, premii brute castigate din tenis, daca se va califica in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart (23 – 29 aprilie), prima competitie la care participa in sezonul pe zgura.

Pentru a realiza aceasta performanta eleva lui Darren Cahill trebuie sa se califice in semifinalele turneului de la Stuttgart

Halep a strans din meciuri 22.974.818 de dolari, numai in acest an a avut un plus 2,23 milioane de dolari. Constanteanca trebuie sa-si egaleze performanta atinsa anul trecut la Stuttgart pentru a depasi granita celor 23 de milioane,  prezenta in careul de asi a turneului sponsorizat de Porsche este rasplatita cu 38.000 de dolari, asa ca eleva lui Darren Cahill ar putea ajunge la un total de 23.012.000. La Porsche Tennis Grand Prix vor participa toate celelalte jucatoare din Top 10 WTA, cu exceptia americancei Venus Williams. Totusi, Simona nu o va intalni pe rivala Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, daneza  a preferat un turneu mai usor pentru debutul pe zgura in acest sezon, competitia de categorie WTA International de la Istanbul. Inainte de a merge la Stuttgart, Simona Halep va juca pentru Romania in Cupa Federatiei (Cluj –Napoca, 21 si 22 aprilie) in partida cu Elvetia.

author avatar
Bogdan Borcea
164 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu adunati si banii castigati de la agentiile de pariuri,poate participa prin interpusi,atunci cand pierde meciuri in mod total inexplicabil,cam prea bate la ochi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger