AcasăSPORTHalep - Kvitova, finala celor mai bune prietene din circuit

Halep – Kvitova, finala celor mai bune prietene din circuit

Halep si Kvitova, doua jucatoare foarte apropiate

Pentru al 5-lea an consecutiv, Petra Kvitova ajunge la Turneul Campioanelor, intrecerea celor mai bune jucatoare din lume, competitie gazduita de Singapore la final de octombrie.

Halep si Kvitova, doua jucatoare foarte apropiate

Sigure de prezenta lor la Turneul Campioanelor mai sunt doar alte trei jucatoare: Simona Halep (favorita numarul 1!), Maria Sarapova (locul 3 WTA) si Garbine Muguruza (4 WTA). Americanca Serena Williams a anuntat ca nu va veni in Singapore, preferand sa mearga intr-o vacanta de o luna de zile. „Sunt extrem de fericita pentru calificarea la Turneul Campioanelor. Este a cincea oara cand voi juca la acest turneu si asta denota ca am avut un sezon bun. Este cel mai important turneu al anului, deoarece acolo vor fi cele mai bune opt sportive din lume”, a declarat Petra Kvitova, cea mai buna prietena a Simonei Halep din circuitul WTA. De altfel, specialistii din tenis se asteapta ca cele doua sa joace finala turneului, mai ales ca „spaima” Serena Williams nu va fi in Singapore, iar Sarapova inca nu pare complet refacuta dupa accidentarea suferita la Wimbledon.
Pentru ultimele patru locuri disponibile la Turneul Campioanelor se lupta sapte jucatore: Agnieszka Radwanska, Angelique Kerber, Lucie Safarova, Flavia Pennetta, Timea Bacsinszky, Carla Suarez Navarro si Venus Williams.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger