AcasăRecomandariHalep i-a muit pe #rezistenti

Halep i-a muit pe #rezistenti

Simona Halep, victorie umbrita de hastagisti

Sa arunci zoaie antipesediste la o finala WTA, asta inseamna sa fii #rezist! Nu nesimtit, nicidecum dobitoc, prost, tampit, imbecil, javra imputita, nimic altceva decat #rezist! Dupa finala de la Roland Garros, un banal gest oficial pe care-l fac toate autoritatile publice din lume a fost taxat cu fluieraturi si huiduieli pe motiv ca Firea s-ar fi cocotat pe soclul Simonei Halep. Insa imaginea reala a vidului existent in intelectul acestor arhangheli ai schimbarii am vazut-o la Montreal, duminica seara, cand diasporezii platitori de taxe si impozite la alte bugete locale au stricat o finala ragaind impotriva „ciumei rosii”.

Simona Halep victorie umbrita de hastagisti

Cand frustrarile sexuale (si de alta natura, se prea poate) te ajung din urma, ajungi sa-ti doresti partide de sex oral cu politicienii. Inteleg ca femeile din viata multor revolutionari de bordura nu stimuleaza erectia, dar de aici si pana la a visa un „scurt” cu alde Dragnea si colegii lui e cale lunga.

Romanul mandru nevoie mare de isprava anti PSD de la Montreal

Romanul de tip nou, adept al multiculturalismului european, este promovat si aparat de mass-media cu o pasiune mistica aproape de neinteles daca n-ar exista ceva conturi si interese externe. In realitate (nu aia a lui Rares Bogdan, care este o lupta dusa cu darzenie pentru o cauza pierduta), #rezistul se contrazice singur, nu recunoaste nici macar votul democratic, este incapabil sa-si infraneze pornirile grobiene, are lacune de exprimare cand i se cere sa justifice costul timpului irosit pe protestele din ultimii doi ani.

Canadienii au invatat si ei imnul Diasporei

Atat de tare si-au dorit sa fie recunoscuti ca parinti ai noilor valorilor spirituale, incat romanii din diaspora incropit si un imn national al lor. E drept, n-are decat un vers, aduce putin a mesaj porno, dar e al lor, si-l asuma si il fredoneaza cand si pe unde le vine. Si le vine, ohoo, ce le mai vine, ultima oara i-a apucat tocmai prin Canada! Insa, din pacate pentru ei, Simona Halep i-a muit de-a binelea la decernarea trofeului, vorbindu-le in romana conationalilor indobitociti care si-au permis sa strice finala de la Rogers Cup. „Am un mesaj de adresat si in romana fanilor din tribune. Le multumesc pentru sustinere, dar unii s-au comportat altfel. Lor vreau sa le spun doua cuvinte. Data viitoare cand veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta incapere. E mult prea deosebita pentru asemenea lucruri”. Cu diplomatie, dar cat se poate de direct, Simona Halep le-a dat-o scurt tuturor celor care isi permit sa o atraga in alte meciuri decat cele de tenis.

Luati prin surprindere de reactia constantencei, jurnalistii canadieni au vrut sa afle si ei in ce a constat dialogul Simonei cu romanii din tribune. „Puteti folosi Google Translate, n-a fost nimic de rau. Ceva pozitiv pentru toata lumea”, s-a multumit sa raspunda Halep.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.273 afisari

9 COMENTARII

  1. Ghilimele-Ba,cati bani t-ai loat de la-Ghilimele, stapanii Coloniei mai hashishtagisterezistent la consumuri diversificate!Sper ca ciuma rosie sa te trateze de gramtica limbilor muiste.

  2. Intradevar un mae ,,OM” Simona,tot respectul pentru ea si fac o mare plecaciune in fata ei. Pun si eu o intrebare:care popor isi mai deningreaza in asemenea hal tara?Nu conteaza cine e la putere,trebuie decenta,respect de sine si nu ura si dezbinare.Stiti proverbul..DIVIDE ET TEMPERA.Asa ca luati aminte,va fi vai si amar de noi de nu ne oprim din ura asta a romanului contra roman

  3. Intradevar un mare ,,OM” Simona,tot respectul pentru ea si fac o mare plecaciune in fata ei. Pun si eu o intrebare:care popor isi mai deningreaza in asemenea hal tara?Nu conteaza cine e la putere,trebuie decenta,respect de sine si nu ura si dezbinare.Stiti proverbul..DIVIDE ET TEMPERA.Asa ca luati aminte,va fi vai si amar de noi de nu ne oprim din ura asta a romanului contra roman

    • Divide et impera era un proverb al generalilor romani. Era folosit cand legiunile erau pozitionate in pozitie de lupta apoi erau trimisi sulitasii pentru a atrage cavaleria apoi erau trimisi arcasii pentru a decima cavaleria apoi erau retrimisi sulitasii atragand in lupta alti razboinici prin hartuire respectand acelasi slogan divide et impera _imparte si invinge.

  4. Dupa care aceiasi intelectiali au atacat-o pe Simona pe pagina de FB. Boul nu e bou destul pana nu e bou fudul ? …

  5. Romanul mandru nevoie mare de isprava anti-PSD de la Montreal…..Ce fata de #cretin are.

  6. De ce se cheama sportul alb? Ca e nobil si curat era jucat doar de elite si nobili nu incapeau campeni. A aparut nu in Anglia ci in Franta pe la 1200 cand peste un cordon se lovea o minge de carpe cu mana de aci si numele joc de palme. Apoi s-a trecut la palete de lemn deoarece mana se inrosea si nu dadea bine la noblete. Fiind nobili injuraturile nu incapeau. Relaxarea fiind facila a fost foarte asimilata de sexul frumos. Cel mai tare turneu din lume e cel din Roland Garos ca un triumf frantuzesc tirneu pe care Simona l-a castigat in 2 randuri. Seniori si juniori.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger