AcasăRecomandariHalep, facuta de cacao de un copil

Halep, facuta de cacao de un copil

Batuta mar in primul tur la US Open, Simona Halep s-a comportat „exemplar” la finalul meciului cu estona Kaia Kanepi, dovedind ca este o mandra urmasa a neamului machidonilor.

Implorata de un copil aflat in tribunele de la Flushing Meadows sa-i ofere un suvenir, liderul mondial WTA si-a dat arama pe fata, aruncandu-i pustiului tocmai racheta pe care o distrusese in timpul partidei. Reamintim ca toti spectatorii prezenti la intalnirea Halep – Kanepi au ramas socati de reactia romancei in momentul in care aceasta si-a facut praf racheta dupa o minge pierduta. Intr-un acces de furie, Simona a dat de pamant cu „paleta”, care pur si simplu s-a dezintegrat sub forta loviturilor. Iar la final, cand se indrepta spre vestiare, Halep a raspuns prezent solicitarii venite din partea tanarului fan si i-a oferit acestuia cadoul mult-asteptat: o racheta de tenis. Pe cea stricata!

Acum, nu stim daca intentionat, dorind sa se razbune, ori pur si simplu fara sa realizeze ce face, cert este ca pustiul pasionat de tenis a postat pe o retea de socializare cadoul primit de la cea mai valoroasa (daca dam crezare clasamentului WTA) jucatoare din lume. In alta ordine de idei, Comisia de Disciplina de la US Open va analiza momentul de furie al Simonei Halep, care risca sa primeasca o amenda de pana la 30.000 de dolari! Ar fi a doua sanctiune financiara incasata de romanca, dupa cea din turul 2 de la Miami, cand a avut un gest asemanator pe durata meciului cu Oceane Dodin. Atunci, imediat ce a fost avertizata de arbitrul de scaun, Simona a primit si o ploaie de huiduieli din partea publicului pentru iesirea nervoasa pe care a avut-o. Organizatorii i-au dat amenda minima, de 2.500 de dolari, iar Halep si-a prezentat scuzele pentru reactia avuta.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.652 afisari

5 COMENTARII

  1. „dovedind ca este o mandra urmasa a neamului machidonilor” / „si-a dat arama pe fata” / „toti spectatorii prezenti au ramas socati” / „dorind sa se razbune”…
    Nicholas Cezar, micutule misogin rasist, ai incercat s-o „arzi” pamfletar dar ti-a iesit prost. Jenant, micutule!

  2. Racheta e cu atat mai valoroasa si unica, oricum mai pretioasa decat un prosop transpirat, dar bineintelesc ca autorul articolului nu vrea sa stie cate rachete a rupt Serena sau alte jucatoare si nici ca Hingis sau Graph (unele dintre cele mai mari jucatoare din toate timpurile) au pierdut la fel in primul tur la GS-uri. Autorul nu vrea sa stie decat formularile deformate care o fac de „cacao” pe Halep, uitant ca numai datorita folosirii numelui ei are si el cititori. Nu ma mai obosesc sa interpretez atacul la originea etnica a sportivei, pentru ca vine din partea unuia care probabil se considera descendentul direct al lui Cezar.

  3. Mai nterminati bai astia cu „numarul 1 monmdial” ca abia o faceti si mai mult de rasul lumii. Ea este o infumurata datorita voua, astia care o tot pupati undeva. Ea nua are nimic din calitatile unei jucatoare de prim rang. O smeichera si prefacuta si aroganta si ….

    • Deci asta te deranjeaza, ca nu pe tine te pupa toti undeva. N-ai ce sa faci, iti place sau nu-ti place, ea e numarul 1 mondial oficial, ceea ce tu si cei ca tine nu veti fi niciodata sau poate doar la un concurs de invidie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger