AcasăSPORTHalep e "jucatoarea lunii mai"

Halep e „jucatoarea lunii mai”

Simona a fost preferata celor care au votat, in ultimele zile, pentru a alege castigatoarea categoriei „jucatoarea lunii mai”.

Campioana la Madrid si finalista la Roma si Roland Garros, romanca a castigat detasat in topul preferintelor votantilor la categoria „jucatoarea lunii mai” a WTA

Va spuneam zilele trecute despre sondajul de pe site-ul WTA, in care numele romancei aflate pe locul 2 in topul mondial aparea alaturi de cel al letonei Jelena Ostapenko, adversara din finala turneului de la Paris, dar si de numele Elinei Svitolina, ucraineanca pe care Halep a intalnit-o in ultimul act al competitiei de la Roma.

Fanii celor trei jucatoare au avut la dispozitie cateva zile pentru a-si vota preferata. Vineri dimineata, s-a aflat ca romanca a primit cele mai multe voturi, totalizand 87% din optiunile celor care si-au exprimat alegerea, fiind, asadar, considerata cea mai buna jucatoare a lunii precedente. Conform aceleiasi surse, letona a totalizat 9% din optiunile votantilor, in timp ce Svitolina doar 4 procente.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger