AcasăSPORTHalep e favorita 2 la US Open

Halep e favorita 2 la US Open

Simona Halep isi propune sa atinga cel putin semifinalele la US Open

Simona Halep a fost desemnata cap de serie nr. 2 la ultimul turneu de Mare Slem al anului, US Open, care va debuta luni, pe terenurile de la Flushing Meadow, din New York.

Simona Halep isi propune sa atinga cel putin semifinalele la US Open

Americanca Serena Williams, liderul clasamentului WTA, este principala favorita a competitiei, in timp ce finalista din ultimii doi ani, bielorusa Victoria Azarenka, este abia al 16-lea cap de serie. Dintre cele mai bune jucatoare ale lumii, la marele turneu din New York absenteaza doar chinezoaica Li Na (nr. 3 mondial), care este in continuare accidentata. Intre primele 10 favorita si-au mai facut loc Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Maria Sarapova, Angelique Kerber, Eugénie Bouchard, Ana Ivanovic, Jelena Jankovic si Caroline Wozniacki.

La masculine, cap de serie nr. 1 este sarbul Novak Djokovic, urmat de elvetienii Roger Federer si Stanislas Wawrinka.

Si ele au baut dupa Simona

Ramase favorite la New Haven dupa eliminarea Simonei Halep, Eugenie Bouchard si Caroline Wozniacki au fost eliminate si ele in turul 2 al turneului dotat cu premii in valoare totala de 710.000 de dolari. Bouchard a fost invinsa in doua seturi de Samantha Stosur (2-6, 2-6), iar Wozniacki a pierdut, scor 4-6, 2-6, in fata Camilei Giorgi. Cel mai probabil, si ele au dorit sa ajunga mai repede la New York, pentru a se acomoda in vederea debutului la US Open, Grand Slam care va incepe luni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger