AcasăSPORTHalep, dezamagita de Sarapova

Halep, dezamagita de Sarapova

Halep isi doreste suspendarea rusoaicei Sarapova

Spre deosebire de Serena Williams, care a ales sa-si arate sprijinul fata de Maria Sarapova, romanca Simona Halep a adoptat o pozitie diametral opusa in chestiunea dopajului la care a recurs rusoaica.

Halep isi doreste suspendarea rusoaicei Sarapova

Ajunsa un adevarat star in tenisul feminin actual (e drept, asta se intampla intr-o perioada in care, cu mici exceptii, WTA musteste de non-talente), Halep isi permite saenunte opinii despre fiecare subiect la zi din sportul alb. Prezenta in State pentru turneele de la Indian Wells si Miami, constanteanca a fost abordata de jurnalisti cu privire la cazul Mariei Sarapova, care de cateva zile tine prima pagina a ziarelor de profil. Iata ce a raspuns a 5-a jucatoare a lumii: „Este un moment dificil pentru sport in general si in special pentru tenis, e putin dezamagitor. Eu, cand iau ceva, intotdeauna ma indrept catre specialisti, ca sa vad daca totul e in regula”. In finalul declaratiei sale, Simona i-a dat rusoaicei „decisiva”: „Daca iei ceva, trebuie sa verifici cu atentie inainte!”.
Presa de peste Ocean nu a omis faptul ca Simona Halep nu a castigat nicioata vreun meci impotriva Mariei Sarapova, acesta putand fi si motivul pentru care romanca a dat de pamant cu cea considerata de multi „Regina frumusetii” in tenisul feminin.

Maria Sarapova: „Sunt hotarata sa revin pe teren”

Cu toate ca risca o suspendare de pana la patru ani, rusoaica Maria Sarapova anunta ca este hotarata sa revina in competitiile WTA: „Sunt hotarata sa joc din nou tenis. Sper ca voi avea si sansa sa o pot face. Mi-am fi dorit sa nu trec prin asa ceva, insa s-a intamplat si acum trebuie sa merg inainte”.
Altfel, Sarapova a tinut sa le multumeasca tuturor fanilor pentru mesajele de sustinere: „Cand m-am trezit ieri dimineata, am gasit Inbox-ul plin de mesaje de dragoste si compasiune. In cateva ore de la anuntul meu, mi-ati aratat sustinere si loialitate, pe care cineva se asteapta sa le primeasca atunci cand este in varful carierei. Vreau sa stiti ca toate cuvintele voastre minunate mi-au readus zambetul pe fata”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger