AcasăSPORTHalep da vina pe romani pentru infrangerile de la Roland Garros si...

Halep da vina pe romani pentru infrangerile de la Roland Garros si Wimbledon

Simona Halep a fost afectata de criticile venite din tara

Simona Halep a avut un 2015 oscilant, cu rezultate excelente pe hard, in SUA, dar si infrangeri rusinoase la cele mai importante turnee de Grand Slam din lume, Roland Garros si Wimbledon.

Simona Halep a fost afectata de criticile venite din tara

Perioada aprilie-iulie a fost cea mai dificila pentru jucatoarea din Constanta, cu eliminari surprinzatoare in primele tururi la Paris si Londra. Intr-un interviu acordat TVR, Halep explica astfel aceste rezultate modeste: criticile venite din tara pentru refuzul de a juca in Cupa Federatiei au afectat-o atat de tare incat nu s-a putut concentra la cele doua Grand Slam-uri! „M-a afectat foarte mult ce s-a spus despre Cupa Federatiei. Nu am jucat pentru ca eram foarte obosita dupa turneele din America. Schimbarea fusului orar era foarte dificila. Nu mi-a picat bine… Am fost afectata si m-a deranjat multe luni ce am trait. M-au afectat comentariile despre persoana mea. M-am simtit foarte nasol in perioada aceea”, a declarat Halep, care acum da asigurari ca a depasit momentul dificil: „Am trecut peste si cred ca nimic nu va mai fi la fel de greu cum a fost in primavara. E greu sa gestionezi asemenea momente. Mi-am revenit doar dupa ce am luat o pauza lunga dupa Wimbledon”.
Chiar si asa, Simona Halep le cere romanilor sa dea dovada de mai multa rabdare, intrucat tenisul nu este un sport de echipa, in care un coechipier iti poate suplini lipsa de forma la un meci: „Am inceput sa am experienta cu presa, cu oamenii. Isi doresc sa castig toate meciurile. Si pentru mine ar fi ceva foarte frumos sa castig tot, dar este imposibil. Tot timpul lucrez, muncesc, incerc sa dau 100%, dar nu totdeauna se poate. De aceea am si infrangeri neasteptate”. De aproape 10 zile, Simona Halep se antreneaza in statiunea Poiana Brasov, acolo unde a ajuns si antrenorul personal, australianul Darren Cahill. Noul sezon competitional va incepe pe 3 ianuarie, in Australia, la Brisbane.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger