AcasăSPORTHalep, curtata de Under Armour si New Balance

Halep, curtata de Under Armour si New Balance

Simona Halep a devenit, la Australian Open, primul lider mondial care a evoluat in era Open fara un sponsor de echipament sportiv. Si publicatia americana Forbes s-a sesizat.

Povestea spune ca Halep le-a solicitat celor de la Adidas un contract de doua milioane de euro pe an, mai mare ca acela precedent. Germanii au refuzat-o, astfel ca la finalul lui 2017 s-a incheiat colaborarea dintre cele doua parti. „De obicei, cand o jucatoare ramane fara un sponsor, acest lucru se datoreaza lipsei de rezultate. La Halep e exact opusul. Cu performante excelente dupa US Open 2017, Simona s-a despartit de Adidas dupa ce a cerut o marire a contractului. Acest lucru s-a transformat intr-o situatia mai putin obisnuita: la Australian Open, romanca – numarul unu mondial la acel moment – s-a afisat fara sponsor. Dar modul in care a jucat si faptul ca a reusit o noua finala de Grand Slam ii vor asigura fara indoiala un contract bun inainte de urmatorul turneu de Mare Slem”, noteaza forbes.com.

Dar, tot Forbes spune ca Halep este deja curtata de doi posibili sponsori. Cele doua firme care lupta cot la cot pentru a obtine semnatura finalistei de la Australian Open sunt Under Armour si New Balance. E de asteptat ca Simona sa ia o decizie in urmatoarele zile, chiar inaintea turneului de la Doha (12 – 17 februarie).

author avatar
Catalin Dumitrescu
451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger