AcasăSPORTHalep cucereste America

Halep cucereste America

Halep multumeste publicului care a sustinut-o in meciul cu Makarova

Orice s-ar spune, devine tot mai limpede ca Simonei Halep ii prieste America. Dupa un excelent sezon in 2015, romanca pare decisa sa repete rezultatele si anul acesta.

Halep multumeste publicului care a sustinut-o in meciul cu Makarova

La Indian Wells, Simona a pornit ca din tun, bifand sferturile de finala dupa doua victorii categorice. Ultima a fost obtinuta in fata rusoaicei Ekaterina Makarova (6-2, 6-4), una dintre cele mai experimentate si incomode jucatoare din circuit. Favorita numarul 5, Halep a avut nevoie de numai 65 minute pentru a se impune in meciul cu Makarova (locul 32 WTA), iar la finalul intalnirii a intrat in posesia unui cec in valoare de 67.590 dolari.
In turul urmator, romanca o va avea ca adversara pe cehoaica Barbora Strycova, invingatoare cu 3-6, 6-1, 6-2 in partida cu japoneza Kurumi Nara.

Serena Williams, victorie la pas

In  „optimi” ajunge si Serena Williams, care n-a stat prea mult la discutii cu kazaha Iulia Putinteva. A fost 7-6, 6-0, un meci memorabil doar in primul set, prin prisma celor sase game-uri reusite de asiatica. Serena va juca in faza urmatoare impotriva Katerinei Bondarenko, din Ucraina.
Merge mai departe la Indian Wells si cehoaica Petra Kvitova, numarul 8 pe lista capilor de serie, dupa o victorie chinuita cu suedeza Johanna Larsson (6-3, 4-6, 7-5).

Dupa Mergea, infrangeri si pentru Tecau si Niculescu

Monica Niculescu nu a avut nicio sansa in confruntarea cu poloneza Agnieszka Radwanska (cap de serie numarul 3), pierzand in doua seturi, 6-2, 6-1. Niculescu (28 ani, 34 WTA) a avut un procentaj extrem de mic la punctele din primul serviciu, doar 39%.
Desi principali favoriti ai turneului de la Indian Wells, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au ratat calificarea in „16-imi”, fiind invinsi de catre dublul polonez Lukasz Kubot/ Marcin Matkowski (6-7, 6-3, 6-10). Pe durata partidei, perechea Tecau/ Rojer si-a pierdut de doua ori serviciul, a inregistrat 6 asi si 7 duble greseli, iar procentajul mingilor castigate cu primul serviciu a fost de 76%.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger