AcasăSPORTHalep, cu gandul la vacanta dupa Turneul Campioanelor

Halep, cu gandul la vacanta dupa Turneul Campioanelor

Desi pornise din ipostaza de principala favorita la obtinerea turneului, romanca n-a reusit sa ajunga in semifinale (sursa foto: captura video Facebook/WTA)

Zambitoare, chiar daca tocmai ce pierduse un meci esential in parcursul sau de la Singapore, dar si cat se poate de sincera, Simona a pus accent pe faptul ca si-ar fi dorit sa castige infruntarea de vineri, dar cum n-a si reusit, tot ce ii ramane de facut e sa se bucure la gandul ca intra in vacanta.

Desi pornise din ipostaza de principala favorita la obtinerea trofeului, romanca n-a reusit sa ajunga in semifinale (sursa foto: captura video Facebook/WTA)

La final de sezon competitional, unul in care si-a implinit visul de a accede pe prima pozitie a clasamentului mondial, Halep a facut – la conferinta de presa de dupa infruntarea pierduta cu ucraineanca Svitolina – o analiza a ultimului sau meci de la Turneul Campioanelor. „A fost ca un maraton in ultimele luni, s-au intamplat multe lucruri, a fost si putina presiune. Da, cred ca am jucat mai bine decat in meciul contra lui Wozniacki – asta mi-a fost si obiectivul, de fapt. Bineinteles, am facut tot ce-am putut si mi-am dorit sa castig (meciul de vineri-n.r), dar nu s-a intamplat. Ea a jucat foarte bine si a meritat sa castige. Nu sunt trista – bineinteles ca sunt suparata ca am pierdut, dar a fost un an grozav si sunt fericita sa merg in vacanta acum”, a marturisit romanca.

Liderul mondial a parasit competitia de la Singapore dupa ce a pierdut, 6-3, 6-4, partida contra Elinei Svitolina (4WTA), disputata vineri dupa-amiaza, ora Romaniei, la Turneul Campioanelor 2017.

author avatar
Cristina Stefan
245 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cred ca joaca tare la pariuri sportive,prin interpusi,de unde si jocul catastrofal cand nu se asteapta nimeni.De acolo ies mult mai multi bani decat daca ar castiga un trofeu oarecare,mai putin la cele mari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger