AcasăRecomandariHalep continua sa piarda in fata Sarapovei. Nu vine niciodata cinci fara...

Halep continua sa piarda in fata Sarapovei. Nu vine niciodata cinci fara sase!

Un vechi proverb italian, des folosit de cronicarii sportivi din Cizma, spune ca „non c’è due senza tre”, adica nu e niciodata doi fara trei. In cazul Simonei Halep, si a duelurilor sale cu Maria Sarapova, gramada cere varf, in sensul ca nu vine niciodata cinci fara sase.

Simona Halep, obligata sa o invinga pe Agnieszka Radwanska in ultimul din grupa

Ceea ca a inceput extrem de frumos la Singapore, cu o victorie en-fanfare in fata italiencei Flavia Pennetta, a continuat extrem de prost pentru Simona Halep. Numarul 2 WTA a pierdut, ieri, scor 4-6, 4-6, mult asteptata partida cu Maria Sarapova. Intr-un meci contand pentru cea de-a doua runda a Turneului Campioanelor, romanca a inregistrat al saselea esec consecutiv in fata sportivei din Rusia. Cosmarul continua pentru Halep, care nu izbuteste sa gaseasca slabiciunile Mariei Sarapova – o jucatoare venita la Singapore dupa o absenta destul de lunga din toate competitiile. De altfel, aici apar si marile semne de intrebare in ceea ce o priveste pe Simona. A doua jucatoare de tenis a planetei face instructie in primul duel cu Pennetta (6-0, 6-3), in conditiile in care Flavia o umilise acum o luna, in semifinalele US Open, invingand-o cu 6-1, 6-3. In urmatorul joc la Singapore, Simona pierde fara drept de apel in fata Sarapovei, care a disputat, ieri, abia al doilea joc oficial dupa accidentarea suferita in luna iulie. Este limpede faptul ca Halep nu reuseste sa depaseasca complexul Sarapova, dar la fel de vizibila este si inconstanta jucatoarei noastre, care nu se mai observa de la un turneu la altul, ci de la un meci la altul.

In „Grupa Rosie”, toata lumea are sanse

In urma infrangerii suferite ieri de Simona Halep, s-a deschis robinetul calculelor. Pentru a se califica 100% din „Grupa Rosie”, romanca trebuie sa o invinga neaparat pe Agnieszka Radwnaska. Si nu oricum, ci in doua seturi. Daca meciul contra polonezei va fi rezolvat in trei seturi, atunci Halep va depinde de rezultatul meciului Pennetta – Sarapova. Simona are parte de doua vesti. Una buna si una rea. Informatia pozitiva este ca Agnieszka Radwanska (locul 6 WTA) parea distrusa emotional si fizic ieri dimineata, dupa cea de-a doua infrangere suferita la Turneul Campioanelor – 6-7, 4-6  cu Flavia Pennetta.  La conferinta de presa de dupa meci, Agnieszka a declarat ca nu mai poate, se simte foarte obosita. Vestea rea este victoria Sarapovei impotriva Simonei i-a schimbat total starea de spirit polonezei. Asta pentru ca Radwanska – desi invinsa in primele doua meciuri – are acum si ea sanse sa se califice. E drept, un deznodamant usor utopic, dar in „Grupa Rosie” orice e posibil. Pana si Sarapova poate pierde calificarea.

author avatar
Mihai Koblenko
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger