AcasăSPORTHalep chiar vrea sa castige Turneul Campioanelor!

Halep chiar vrea sa castige Turneul Campioanelor!

Halep a ajuns in Singapore decisa sa devina campioana campioanelor!

Ca o mare campioana, Simona Halep a ajuns in Singapore cu o saptamana inainte de startul celui mai important turneu din tenisul feminin.

Halep a ajuns in Singapore decisa sa devina campioana campioanelor!

Romanca este principala favorita la Turneul Campioanelor si gestul ei de a pleca inca de luni in Asia arata determinare si dorinta de victorie intr-o intrecere la care vor lua parte, cu exceptia Serenei Williams, toate vedetele din circuitul WTA. De pe tablou nu va lipsi Maria Sarapova, dar nici Petra Kvitova si Agnieszka Radwanska, ambele jucatoare cu cate cinci participari la activ.
„Sunt foarte incantata sa ma aflu din nou in Singapore. Sper sa fac niste meciuri bune aici si imi doresc ca fanii sa ma incurajeze”, a declarat Simona pentru site-ul WTA. Romanca a disputat finala din 2014 la Turneul Campioanelor, pierduta in fata Serenei Williams.

Ultimul turneu cu Darren Cahill alaturi?

La Turneul Campioanelor, Simona Halep va colabora pentru ultima data (cel putin in 2015) cu antrenorul Darren Cahill. Programul de pregatire implementat de sponsorul tehnic Adidas ia sfarsit luna viitoare, iar constanteanca inca nu a ajuns la o intelegere cu australianul in privinta semnarii unui contract pentru 2016. „Pregatiti si in asteptarea Turneului Campioanelor. In arena, unde Simona Halep este gata sa testeze noul teren”, a scris Darren Cahill pe contul personal de Twitter.
Turneul din Singapore va debuta duminica, 25 octombrie. Halep ar putea da peste Maria Sarapova chiar din faza grupelor, asta intrucat rusoaica este doar a 3-a favorita a competitiei, dupa Simona si Gabrine Muguruza.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger