AcasăSPORTHalep, cea mai eleganta jucatoare de la Australian Open

Halep, cea mai eleganta jucatoare de la Australian Open

Tinuta Simonei Halep i-a incantat pe australieni

Eliminata in sferturile de finala ale Openului Australiei, romanca Simona Halep se consoleaza cu un premiu pe care organizatorii turneului se pregatesc sa i-l acorde.

Tinuta Simonei Halep i-a incantat pe australieni

Jucatoarea din Constanta conducea, dupa disputarea semifinalelor, intr-o ancheta realizata de WTA pentru desemnarea celor mai elegante sportive care au participat la primul Mare Slem al anului. Pentru tinuta sa de culoare albastra folosita la Melbourne (bluzita adizero si fustita adidas), romanca a primit 30,53% din voturile exprimate. In urma Simonei s-au clasat Maria Sarapova (27,63%) si Serena Williams (23,18%). Nominalizate mai sunt si Victoria Azarenka, Petra Kvitova, Caroline Wozniacki si Venus Williams. Gratiile victoriilor din semifinale, Serena Williams si Maria Sarapova vor disputa finala feminina la Australian Open.
In alta ordine de idei, Simona Halep va cobori pe locul 4 in clasamentul WTA, ultimul loc al podiumului revenindu-i Petrei Kvitova. Incepand de luni, jucatoarea din Cehia se va apropia la 91 de puncte de Halp, iar rocada dintre ele va avea loc peste o saptamana, cand se termina turneul de la Dubai. Acesta va inlocui turneul de la Doha, pe care Simona l-a castigat in 2014, ceea ce va insemna ca romanca va pierde puncte pentru ca nu-si va putea apara titlul. Urmare a acestui fapt, Kvitova o va depasi cu aproape 300 de puncte pe buna sa prietena.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger