AcasăSPORTHalep, antrenamente cu Agassi si Graf

Halep, antrenamente cu Agassi si Graf

Halep schimba pase cu doi dintre titanii tenisului, Andre Agassi si Steffi Graf

Dupa ce a dat chix la Australian Open si Doha, Simona Halep spera sa stearga proasta impresie lasata la inceputul acestui sezon printr-o victorie la Indian Wells.

Halep schimba pase cu doi dintre titanii tenisului, Andre Agassi si Steffi Graf

Urmatorul turneu de mare anvergura debuteaza pe 9 martie, iar romanca deja a inceput pregatirile pe teren american. De cateva zile se antreneaza la Las Vegas, acolo unde Darren Cahill i-a pregatit o surpriza. Australianul i-a aranjat cateva antrenamente alaturi de Andre Agassi si Steffi Graf, cel mai cunoscut cuplu din lumea tenisului si fiecare dintre ei fosti castigatori de Grand Slam-uri. Miercuri, in prima zi la club, Halep a efectuat schimburi de mingi doar cu Agassi, in timp ce sotia acestuia a preferat sa urmareasca antrenamentul celor doi de pe marginea terenului. „Meciul” Halep – Graff va avea loc azi, dupa cum a anuntat nemtoaica.
Simona Halep a castigat Indian Wells in 2015, astfel ca anul acesta romanca are de aparat nu mai putin de 1000 de puncte WTA! Presiunea este uriasa pe umerii ei, mai ales dupa ce a cazut de pe locul 2 pana pe 5 in clasamentul mondial, fiind depasita de Angelique Kerber, Agnieszka Radwanska si Garbine Muguruza.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger