AcasăRecomandariHalep, amenintata cu moartea de un admirator psihopat!

Halep, amenintata cu moartea de un admirator psihopat!

Un danez pe nume Jesper Andreassen a facut o obsesie din Simona Halep. Scos din sarite ca sentimentele nu ii sunt impartasite, a trecut direct la blesteme si chiar amenintari cu moartea!

Simona Halep trebuie să facă față și demenților din lumea tenisului, precum danezul Jesper Andreassen

Angrenata la Stuttgart intr-un turneu la care mai participa Maria Sarapova si Caroline Wozniacki, romanca Simona Halep s-a pomenit tinta unor atacuri cu adevarat inspaimantatoare. Pe contul de Twitter al unui anume Jesper Andreassen au aparut tot felul de mesaje cu trimitere directa la viata celei de-a treia jucatoare de tenis a lumii.  „Simona, eu sunt persoana cea mai nepotrivita pe care sa o insulti. Invata! O sa trimit vibratii negative la Stuttgart”. Acest prim text, scris miercuri, cu cateva ceasuri inainte de meciul cu Garbine Muguruza, a fost insotit de simbolurile a doua avioane si cuvintele „Bye, bye!”.

Jesper Andreassen

In total, in cursul zilei de miercuri, danezul a avut peste 100 de postari la adresa Simonei, unele dintre ele putand fi considerate amenintari cu moartea: „ Halep, acesta va fi un tie-break fara sfarsit. Esti capabila sa lupti pana la sfarsit? Eu sunt! Te temi de agentia antidoping. Cunosc oameni acolo. Cariera ta se va termina. 4 ani minimum, maximum 6 ani. Insulta-ma! (…) Te-ai pus cu puscasul marin nepotrivit. Eu! Esti lipsita de loialitate. Insultatoare. Nu vei scapa niciodata de mine. Te voi distruge 100%! (…) Simona Halep, esti o c***a fara inima. Te distrug! Incearca iadul meu, vei muri”.
De teama unor incidente nedorite, organizatorii turneului de la Stuttgart au luat masuri sporite de securitate, intarind paza in jurul Simonei Halep.

Scos din sarite de vestea casatoriei cu fiul lui Teia Sponte

Jesper Andreassen a „descoperit-o” pe Simona Halep in luna noiembrie a anului trecut, pana atunci el facand o pasiune pentru Amanda Cerny, vedeta Playboy. Daca la inceput i se adresa romancei cu apelativul „Printesa”, treptat, danezul a renuntat la simplele dialoguri imaginare pe care le purta cu Simona pe Twitter si a trecut la insulte si amenintari. Din cate s-ar parea, nebunia s-a declansat in momentul in care Jesper a descoperit in presa din Romania ca Simona Halep urmeaza sa se marite cu fiul lui Teia Sponte (stire aparuta in data de 1 aprilie). „De vreme ce ai acest cont de Twitter, probabil ca este adevarat. Confirma sau sterge. Zvon/ adevar. Nu-ti minti fanii”, i-a cerut Andreassen jucatoarei din Constanta.
Nebagat in seama, a deschis robinetul cu injurii: „“Simona, mi-ai insultat inima (…) Eu nu sustin niciodata tigani indragostiti (…)Halep, astazi, tu m-ai pierdut! Cel mai mare fan nordic”. Ieri, dupa ce intreaga poveste a devenit cunoscuta si de teama sa nu aiba probleme cu autoritatile, Jesper Andreassen a sters toate mesajele postate de el pe Twitter despre Simona Halep!

Tudorel Butoi: „Este un dezaxat, cu o minte ratacita”

Expert criminalist, colonelul Tudorel Butoi a vorbit pentru prosport.ro despre cazul danezului care a agresat-o pe Simona Halep: „Este un dezaxat, cu o minte ratacita. Sufera de un puternic complex de inferioritate si, pe acest handicap, doreste ca intalnirea cu o vedeta sa-l inalte spre un statut pe care l-a dorit candva si nu l-a realizat. El ar fi fericit daca ar primi un autograf, un pupic, o carte, o invitatie la meci. In vascozitatea lui, aceste gesturi ar alimenta psihopatia si finalul ar fi tot acesta: amenintare, razbunare. In dimensiunile acestui psihopat, actiunile persoanei vizate pot fi hiperbolizate”. Tudorel Butoi ofera si un indiciu: danezul ar fi un personaj aproape de lumea tenisului! „Omul nu e departe de sport, stie tenis, este in zona fanilor. Ne aflam categoric in fata unui individ cu dizarmonii de personalitate, care face fixatie de tip paranoid patologic pe imaginea Simonei Halep. Argumentele sunt sutele de mesaje, perseverenta acestora, repetabilitatea, vascozitatea mesajului. Demersul argumentarilor merge de la declaratii cu o conotatie erotica pana la amenintari directe, cu tenta santajului erotic, si in special amenintarea cu devoalarea teoriei sustinerii efortului fizic prin substante dopante”.

Politia daneza nu se autosesizeaza!

Chiar daca Jesper Andreassen este un cetatean danez care a amenintat o stea a sportului mondial, politia daneza nu se va sesiza in acest caz. Punctul de vedere al autoritatilor din Danemarca este urmatorul: „Asteptam ca Simona Halep sau managerul ei sa faca plangere la politia romana sau direct la noi pentru a putea incepe investigatia”.

Monica Seles, injunghiata pe teren, la Hamburg!

Monica Seleș geme de durere

Un caz asemanator (ramane si cel mai cutremurator din istoria tenisului!) s-a petrecut pe 30 aprilie 1993, la turneul de la Hamburg. Neamtul Gunter Parche (38 de ani) a bagat cutitul in Monica Seles, lama de 23 de centimetri taindu-i omoplatul drept. „Monica a avut noroc, cutitul ratand sira spinarii cu doar cinci centimetri”, au concluzionat medicii. Atacul a fost produs in meciul cu Steffi Graf, germanul Parche dorind sa o omoare pe Seles pentru ca stopa ascensiunea conationalei sale. Justitia din Hamburg si-a facut datoria: agresorul a primit doi ani de inchisoare cu suspendare sub motivatia: „Gunter Parche nu a vrut sa o omoare pe Monica Seles, ci doar sa o raneasca. Cu exceptia fixatiei pentru Steffi Graf, Parche era inofensiv”. Fost lider al clasamentului ATP, americanul Jim Courier sustine ca „ jucatoarele de tenis sunt cele mai vizibile sportive din lume, asa ca ele atrag nebunii. Sunt expuse – asta este un fapt”.
Colonelul Tudorel Butoi avertizeaza ca danezul Jesper Andreassen reprezinta un pericol pentru Simona Halep: „Din punctul meu de vedere, prezinta coeficient de risc. Din acest motiv, atentionez la modul cel mai serios sa se ofere protectie de risc Simonei Halep la toate competitiile la care participa. Altfel, exista riscul sa aiba experienta Monicai Seles si a altor vedete care au suferit vatamari corporale sau chiar au fost ucise, vezi episodul John Lennon”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
921 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger