AcasăSPORTHalep a pierdut finala turneului de la Doha

Halep a pierdut finala turneului de la Doha

Scuze dezinvolte si optimism pagubos dupa rusinea de la US Open

Dupa recentele victorii obtinute la Fed Cup, impotriva sportivelor din Cehia, Simona a fost la un pas sa obtina primul sau titlu in 2019, insa, din pacate pentru sustinatorii ei, a pierdut finala turneului din Qatar, fiind invinsa, scor 6-3, 4-6, 3-6, de Elise Mertens.

Halep a intrat pe teren sambata dupa-amiaza, ora Romaniei, si a jucat in cea dintai finala din acest an. In ultimul act al competitiei din Qatar, romanca a avut-o ca adversara pe belgianca aflata pe locul 21 mondial. Simona a castigat fara prea mari emotii primul set, 6-3, a condus 1-0 in setul secund si a ajuns la 4-3. Insa adversara a egalat la patru, in cele din urma tabela consemnand scorul 4-6 pentru Mertens.

S-a ajuns asadar in decisiv, cu belgianca trecandu-si in dreptul numelui primele doua game-uri ale setului. Simona a restabilit egalitatea pe tabela: 2-2, inainte ca Elise Mertens sa preia din nou conducerea, detasandu-se la 4-2. Romanca a redus din diferenta, castigand al treilea sau game din setul 3, insa adversara ei a castigat rand pe rand game-urile urmatoare, ajungand sa incheie victorioasa meciul, cu 6-3 in decisiv.

La scurta vreme dupa Doha, romanca – despre care se stie de cateva zile deja ca va urca pe locul 2 WTA – se pregateste sa evolueze la turneul de la Dubai.

sursa foto: Facebook

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger