AcasăSPORTHalep a parasit Australian Open dupa primul meci

Halep a parasit Australian Open dupa primul meci

Dupa ce fusese eliminata inca din al doilea meci disputat recent la turneul din China, toate sperantele fanilor Simonei se indreptau catre faptul ca romanca isi va lua revansa la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Doar ca planurile sportivei, dar si ale admiratorilor au fost spulberate fara drept de apel de eliminarea – inca din prima infruntare- a jucatoarei aflate pe locul 4 WTA.

Romanca a pierdut in fata unei sportive de aceeasi varsta cu ea – Shelby Rogers – dar clasata abia pe locul 52 WTA. Americanca a trecut de Halep fara prea mari probleme, in doua seturi, rastimp in care romanca a castigat patru game-uri. Meciul s-a incheiat dupa o ora si un sfert, la scorul 6-3, 6-1 pentru americanca.

Pentru cei care se intrebau ce anume s-a intamplat cu Halep, constanteanca insasi a explicat, citata de site-ul oficial al competitiei, ce a impiedicat-o sa castige meciul contra unei adversare nu atat de bine cotate, comparativ cu alte sportive pe care le-a intalnit si invins. Concret, Simona a invocat o problema la genunchi, si anume o durere la genunchi.

sursa foto: Facebook/ Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
136 afisari

1 COMENTARIU

  1. Din cauza pregatirilor lungi si dese,care nu sunt cheia marilor succese,a fost prea obosita,dar cine a obosit-o,pai i s-a intamplat aceeasi chestie ca jucatorilor de footbal platiti bine,in zadar,de unul foarte darnic numit behehecali,fraier.Tenisul este mult mai greu decat footbalul,cine nu respecta regulile foarte stricte de pregatire,chiar daca are talent cu carul,risca sa devina ciuca batailor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger