AcasăSPORTHalep a inceput colaborarea cu noul antrenor: "Sper sa fie bine"

Halep a inceput colaborarea cu noul antrenor: „Sper sa fie bine”

Încă se gândește dacă să joace sau nu la US Open

Halep se pregateste deja pentru viitoarele competitii la care va participa. Nu singura, ci alaturi de un nou tehnician. Thierry Van Cleemput ii succede, asadar, australianului Darren Cahill in postura de antrenor al fostului numar 1 mondial.

Deja Simona a dezvaluit primele impresii despre colaborarea cu belgianul in varsta de 50 de ani, cel care ii fusese antrenor, pana de curand, tenismanului David Goffin (locul 21 ATP). „A fost foarte bine, m-am antrenat bine. Am inceput colaborarea si o sa lucram impreuna. Sper sa fie bine”, a spus, in prima faza constanteanca.

Simona ramasese fara antrenor dupa ce australianul a anuntat ca va renunta la antrenorat timp de un an, pentru a se dedica familiei

Chiar daca a identificat schimbari la nivel de stil de antrenorat, fata de australianul cu care a colaborat pana sa isi vada implinit visul de a ajunge numarul 1 mondial si de a castiga un prim titlu de Grand Slam, romanca se declara increzatoare in rezultatele noii colaborari. „Modul de antrenament e un pic diferit, personalitatea lui e diferita, este un nou challenge (o noua provocare-n.n) pentru mine si vom vedea cum o sa fac fata”, a marturisit Simona.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger