AcasăSPORTHalep a anuntat de ce nu va juca la Fed Cup

Halep a anuntat de ce nu va juca la Fed Cup

La Australian Open 2018, Simona a fost la un pas de a-si indeplini visul - obtinerea unui prim trofeu la un Grand Slam

Simona a confirmat, practic, informatia aflata inca din cursul zilei precedente, si anume ca, desi va merge la Cluj, nu va juca, ci doar le va sustine din tribune pe fetele din echipa de Fed Cup.

La Australian Open 2018, Simona a fost la un pas de a-si indeplini visul – obtinerea unui prim trofeu la un Grand Slam

Halep a postat pe Facebook un mesaj in care explica faptul ca, dupa cateva zile in care s-a odihnit, dupa turneul de la Melbourne, unde s-a si accidentat, a ajuns la concluzia ca „din pacate refacerea nu este completa ca eu sa pot juca in acest weekend la Cupa Federatiei”.

Drept urmare, a anuntat si oficial ca nu va intra pe teren, pe 10 si 11 februarie, contra Canadei. „Echipa e pe primul loc si e mult mai important ca in echipa sa fie 4 jucatoare sanatoase gata pentru meciuri, asa ca l-am informat pe capitanul echipei, pe Florin Segarceanu, sa ma inlocuiasca cu cineva apt 100% pentru joc. Imi pare rau pentru ca nu pot sa joc pentru Romania desi e foarte important pentru mine dar voi fi in tribune la Cluj pentru a le incuraja pe fete si a fi alaturi de echipa la acest meci important. Hai Romania!??”, a mai transmis constanteanca aflata la momentul de fata pe locul 2 WTA.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger