AcasăSPORTHalep a anuntat de ce nu va continua colaborarea cu Van Cleemput

Halep a anuntat de ce nu va continua colaborarea cu Van Cleemput

Simona a dat semnalul ca a cumpanit suficient, in scurtul rastimp in care au lucrat impreuna, si ca decizia ei e sa nu mai lucreze pe mai departe alaturi de Thierry Van Cleemput.

De un singur turneu a avut nevoie pana sa se decida

Ajunsa deja, duminica, la Dubai, la doar o zi dupa ce a jucat finala turneului din Qatar, Halep si-a vestit fanii, intr-un interviu acordat WTA, despre htararea ei, cu tot cu motivul pentru care a facut aceasta alegere. „E o persoana buna, foarte placuta, dar pe teren lipseste chimia”, a marturisit romanca.

Decizia a venit la cateva zile, practic, de cand Halep anunta – inainte de Fed Cup – ca incepuse colaborarea cu Van Cleemput si ca e optimista. Iata, insa, ca perioada „de proba” s-a incheiat, iar romanca a luat hotararea sa nu continue sa il aiba ca antrenor pe belgianul care, pana de curand, lucrase cu Davind Goffin.

Mai mult, Simona a dat de inteles ca in perioada imediat urmatoare nu va mai cauta un tehnician. Halep a ramas fara antrenor dupa ce australianul Darren Cahill, alaturi de care a obtinut cele mai frumoase rezultate din cariera sa, a decis sa ia o pauza de un an de la munca, pentru a se dedica familiei.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger