AcasăSPORTHalep: „Serena Williams a facut bine ca s-a retras de la Turneul...

Halep: „Serena Williams a facut bine ca s-a retras de la Turneul Campioanelor!”

Simona si Serena au disputat anul trecut finala la Turneul Campioanelor

In plin proces de refacere dupa accidentarea care a fortat-o sa abandoneze la Openul Chinei, Simona Halep afirma ca asteapta cu nerabdare sa ia startul la Turneul Campioanelor.

Simona si Serena au disputat anul trecut finala la Turneul Campioanelor

Acolo unde romanca va fi cap de serie numarul 1, dupa ce Serena Williams a decis sa nu participe la intrecerea din Singapore. De altfel, despre absenta americancei a vorbit si Simona, care considera ca rivala ei a procedat corect luand o asemenea hotarare. „Oarecum m-a surprins putin retragerea Serenei, dar este decizia ei si, dupa parerea mea, cred ca a facut bine. Ma asteptam sa treaca peste esecul de la US Open; pot sa-i spun esec, fiindca ea avea o sansa mare sa castige toate cele patru turnee de Grand Slam. De aceea credeam ca o sa treaca peste si va veni mai puternica in Singapore. In acelasi timp, m-am gandit si ca dezamagirea este mare si atunci este posibil sa isi ia o pauza lunga”, a comentat Halep.
Referitor la faptul ca va fi principala favorita la Turneul Campioanelor, constanteanca afirma ca asteptarile vor fi pe masura, insa nu-si doreste sa lase emotiile s-o afecteze: „Este un lucru deosebit, o onoare pentru mine sa fiu numarul 1, dar asta nu prea conteaza, deoarece toate cele opt sportive de acolo joaca un tenis foarte bun, iar valorile sunt apropiate. Asa ca nu ma gandesc ca sunt numarul 1, 2 sau 3. Ma gandesc doar ca trebuie sa iau fiecare meci si sa dau 100%”. Turneul Campioanelor se va desfasura in Singapore intre 26 octombrie si 2 noiembrie.

Asteapta rezultatul RMN-ului

Simona Halep declara ca nu are probleme grave la tendonul lui Ahile, dar asteapta rezultatele unui RMN pentru a fi absolut sigura ca nu va rata Turneul Campioanelor. Pana atunci, ea merge in sala de antrenamente si face exercitii cu mingea medicinala si cu benzile elastice de TRX. „Este o inflamatie a tendonului, nu foarte grava, am facut si RMN, si ecografii, de toate. Nu este ceva grav, dar, totusi, este o inflamatie pe care trebuie sa o ingrjesc foarte bine. Imi doresc sa joc la Turneul Campioanelor, sa fiu apta din punct de vedere fizic, fiindca asta a fost telul meu pe 20150 L-am indeplinit, iar acum sper sa merg acolo si sa castig cateva meciuri”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
434 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger