AcasăSPORTHalep: „Felicitari, Sarapova, ai fost mai buna!”

Halep: „Felicitari, Sarapova, ai fost mai buna!”

Halep are puterea sa zambeasca dupa meciul cu Sarapova

Invinsa de Maria Sarapova in sferturile de finala ale turneului Masters de la Cincinnati, romanca Simona Halep a dovedit fair-play, laudand jocul rusoaicei.

Halep are puterea sa zambeasca dupa meciul cu Sarapova

Intr-o postare pe Facebook, constanteanca a scris ca infrangerea  a fost greu de digerat, dar a avut ce invata din acest joc: „O felicit pe Maria Sarapova, a fost mai buna. Am invatat multe lucruri din aceasta infrangere si sper sa progresez cat mai repede la aceste aspecte. A fost o infrangere greu de digerat, iar mi-a scapat meciul, dar… asa-i in tenis! Merg inainte! Au fost foarte multi romani in tribuna si sunt sigura ca si din fata televizoarelor, din Romania, m-au urmarit multi. Vreau sa va multumesc tuturor pentru sustinere!”, este mesajul Simonei Halep.
Esecul de la Cincinnati a reprezentat cea de-a cincea infrangere suferita de Halep in fata Mariei Sarapova, din tot atatea partide disputate. Prima intalnire dintre ele a avut loc in turul doi la Indian Wells in 2012, Sarapova castigand cu 6-3, 6-4. In acelasi an, dar in primul tur la Beijing, Sarapova s-a impus cu 7-5, 7-5. In primavara, rusoaica a castigat finala de la Madrid (1-6, 6-2, 6-3), iar apoi s-a incoronat si la Roland Garros (6-4, 6-7, 6-4).

 

author avatar
National
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger