AcasăSPORTHalep: „Am prins curaj dupa Indian Wells”

Halep: „Am prins curaj dupa Indian Wells”

Simona Halep este pregatita sa revina la forma de acum doi ani

Un sfert de finala la Indian Wells a facut minuni in cazul Simonei Halep, care acum se declara o jucatoare plina de incredere si pregatita sa faca fata puternicului turneu de la Miami.

Simona Halep este pregatita sa revina la forma de acum doi ani

Locul 5 WTA, Halep stie ca asteptarile sunt mari, insa sustine ca s-a saturat sa joace sub presiune, asa cum a facut la inceputul anului. „E bine ca am revenit la Miami. Am jucat destul de bine aici anul trecut si chiar ma bucur ca sunt sanatoasa si pot juca iar. In 2015, in aceasta perioada a anului jucam bine, avem foarte multa incredere. Acum sunt bine, poate nu ca anul trecut, dar revin dupa o perioada mai dificila. Am avut niste luni mai grele, am fost destul de bolnava. Acum, ma bucur ca sunt sanatoasa si ca ma pot antrena la cel mai inalt nivel”, a declarat romanca pentru site-ul oficial al WTA.
Simona Halep
stie si cu cine vrea sa joace la Miami: Serena Williams, cea care a invins-o in doua seturi (4-6, 3-6) la Indian Wells: Vom vedea ce va fi, eu am incredere. A fost foarte important ca am castigat cateva meciuri, pentru ca nu reuseam sa inchid partidele. Am facut un turneu bun la Indian Wells, dar Serena a fost prea buna, de aceea a castigat. Totusi, am prins mai multa incredere in mine”.
Simona Halep, favorita numarul 5 a turneului, va juca vineri dimineata direct in turul 2, adversara sa fiind rusoaica Daria Kasatkina, o jucatoare in varsta de 18 ani, ocupanta locului 36 in clasamentul WTA.

Irina Begu, in turul 2 la Miami

Debut cu dreptul la Miami pentru Irina Begu (foto). Romanca s-a calificat in turul al doilea dupa ce a invins-o in doua seturi de Maria Sakkari. Grecoaica (20 de ani, locul 131 WTA) nu i-a pus nicio problema lui Begu, cedand fara drept de apel, 1-6, 3-6, dupa o ora si 20 de minute. In turul secund, Irina va juca impotriva nemtoaicei Sabine Lisicki, finalista la Wimbledon in 2015. Considerata una dintre jucatoarele cu cel mai puternic serviciu din circuit, Lisicki are un ascendent moral fata de Begu, pe care a invins-o in toate cele trei confruntari directe: in 2011, la Dallas si Beijing, si in 2014, la Madrid.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger