AcasăSPORTHalep: „Merit sa fiu pe locul 2”

Halep: „Merit sa fiu pe locul 2”

Halep se simte extraordinar la Roma

Pentru Simona Halep (locul 2 WTA), turneul de la Roma (categoria Premier 5) este unul special, deoarece de aici a inceput urcarea sa in clasamentul mondial.

Halep se simte extraordinar la Roma

Inaintea debutului pe zgura de la Foro Italico, romanca a vorbit in presa din Roma despre cat de bine se simte ori de cate ori pune piciorul pe pamant italian. „Imi place totul aici, la Roma, mancarea este extraordinara”, i-a laudat Simona pe „macaronari”. Despre tenis, Halep nu uita ca „aici am inceput sa joc la alt nivel si am inceput sa urc in clasamentul mondial. Sunt extrem de fericita in acest moment, deoarece am jucat bine la Indian Wells si Miami. Chiar daca am pierdut devreme la Madrid, sunt bine. Trebuie sa muncesc mai mult pentru a rezolva unele probleme”. Revenirea la forma pe care a aratat-o in SUA se va produce numai prin obtinerea cat mai multor victorii, crede jucatoarea din Constanta: „Ma simt bine pe toate suprafetele, dar pe zgura nu am facut o figura frumoasa anul acesta deoarece nu am jucat multe meciuri. Am nevoie de meciuri multe pentru a ajunge la cel mai inalt nivel. Nu simt nicio presiune. E normal sa fiu pe locul 2, deoarece am castigat multe meciuri in 2015”.
Cap de serie numaru2, Simona Halep va evolua direct in turul secund la Roma, urmand s-o intalneasca pe americanca Alison Riske.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger