AcasăSPORTHagi stie care e secretul bogatiei: O sa fiu cel mai fericit...

Hagi stie care e secretul bogatiei: O sa fiu cel mai fericit batran – am 300 de copii, doi legitimi!

Castigator, cu Viitorul Constanta, echipa pe care a fondat-o, al Campionatului in acest an competitional, Gheorghe Hagi a vorbit despre fotbalul romanesc, dar si despre sportul autohton, in general.

Considerand ca organizarea si finantarea ar fi cele mai mari probleme ale fotbalului autohton si ca, practic, satul nu finanteaza sportul „cum ar trebui”, Gheorghe Hagi a pus punctul pe i, intr-o emisiune la Digi 24 – spuand ca in cazul in care vrem campioni, trebuie sa investim si sa avem stadioane. „Totul se face in timp (…) Avem obligatia sa-i sprijinim pe copii. (…) Unde-i lume multa, principiul si regula ne ghideaza pe toti (…) Filosofia mea este ca depinde de tine”, a subliniat fostul capitan al nationalei tricolore.

Totodata, Hagi a adus in discutie si faptul ca le-a transmis copiilor de la Academia sa ca acolo nu se „fac” campioni, ci se „sprijina”, glumind ca are sute de copii, nu doar pe Kira si pe Ianis. „Cred ca o sa fiu cel mai fericit batran – am 300 de copii, doi legitimi. Cand vezi copii in jurul tau, uiti de toate. (…) Bogatia nu sta in bani, ci in profesie. Cand stii sa faci ceva (…) n-o sa mori de foame”, a conchis Hag, dupa ce a adus in discutie un aspect mai rar intalnit in sportul rege autohton – si anume ca, de doi ani de zile, clubul sau se autofinanteaza.

author avatar
Cristina Stefan
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger