AcasăSPORTHagi: Stati linistiti, nu vreau titlul!

Hagi: Stati linistiti, nu vreau titlul!

Hagi asteapta linistit startul returului

Cu toate ca a terminat turul de campionat pe locul 3, la numai doua puncte in spatele Stelei, Gica Hagi anunta ca nu urmareste sa castige titlul cu Viitorul Constanta.

Hagi asteapta linistit startul returului

A luptat de la egal la egal cu marile forte din Liga 1, insa in multe meciuri „Regele” a simtit ca nu are aceleasi „arme” ca adversarele sale.
Fie ca a vrut sa ia presiunea de pe umerii jucatorilor sai sau doar a incercat sa transmita un mesaj rivalelor din campionat, cert e ca Hagi anunta iesirea Viitorului din cursa pentru titlu! „Muncim, ne zbatem, incercam sa fim echilibrati, nu sa ne avantam. Deocamdata, nu suntem pregatiti sa fim campioni, clubul nostru nu e pregatit. Ne dorim sa terminam in primele 6, echipa a demonstrat ca nu are de ce sa invidieze celelalte adversare. Am jucat cu cele mai bune, le-am dominat si am jucat mai bine decat ele”, afirma Hagi. Patronul-antrenor al Viitorului declara ca „obiectivul va fi mereu acela de a produce fotbalisti. Proiectul nostru este sa investim in fotbalistul tanar si talentat”. Intrebat ce-i lipseste clubului sau pentru a fi competitiv, cel mai mare fotbalist roman din istorie nu a ezitat sa raspunda: „Trebuie sa se intample anumite lucruri la Viitorul Constanta, ca urmare a unui plan pe 5 ani. Deocamdata, ne bazam pe multi jucatori din Academie, plus ce am reusit sa luam, pentru ca noi nu avem bani de achizitii, noi doar luam jucatori liberi de contract. Puternic esti cand ai bani de achizitii, cand poti sa cumperi jucatori, sa te bati pentru un jucator interesant. Noi nu putem sa o facem, avem limitele noastre”.

Ianis trage dupa el nationala Under-18

Ignorat de Cristi Dulca, selectionerul reprezentativei de tineret, Ianis Hagi (foto) face spectacol la „nationala” Under-18, pentru care a marcat un gol senzational in „amicalul” cu Suedia, scor 2-2, disputat la Pitesti.
Despre traseul fiului sau, Gica Hagi declara ca nu mai depinde de el momentul in care Ianis va fi convocat la o grupa mai mare de varsta: „Ianis e unul dintre tinerii talentati, cu viitor frumos. Acum a mers la categoria lui de varsta, a dat gol, a jucat bine. Cand e chemat la nationala, mereu va raspunde asa cum a facut-o si tatal lui, cu tot ce are mai bun. Mai departe, depinde de viziunea si strategia fiecarui antrenor. El va avea drumul lui si cine o sa aiba ochi si o sa creada in el, o sa-l cheme la lot. Cine nu, asta e!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger