AcasăSPORTHagi bate CFR Cluj si urca pe 2

Hagi bate CFR Cluj si urca pe 2

Hagi, aproape sa exceleze si ca antrenor, dupa ce a facut-o ca fotbalist

Daca in urma cu numai o luna anunta ca nu-l intereseaza titlul in Liga 1, Gica Hagi le transmite acum rivalilor din campionat ca FC Viitorul este o echipa care trebuie luata in serios.

Hagi, aproape sa exceleze si ca antrenor, dupa ce a facut-o ca fotbalist

In ultimul meci din etapa a 14-a, „Regele” a predat o lectie de fotbal la Cluj, pe terenul CFR-ului, club care a dominat Romania in ultimii ani. Viitorul s-a impus cu 2-1 gratie reusitelor lui Benzar si Chitu, iar Hagi a vorbit la finalul meciului despre surpriza pe care o poate produce echipa sa: „Noi trebuie sa jucam in continuare, sa producem fotbal. Ceva s-a schimbat fata de anul trecut, e clar. Cand avem incredere in noi, stim sa jucam fotbal. Va fi greu, dar cred ca putem fi surpriza campioanatului”. Cu a treia victorie din ultimele patru deplasari in Gruia, FC Viitorul a urcat pe locul 2 in clasament, o pozitie care ii permite lui Hagi sa se gandeasca la participarea in cupele europene. „Eram constienti ca venim pe un teren pe care ne-a mers bine. Am avut si sansa ca am marcat acele goluri, dar eu sunt multumit si fericit. Sunt 3 puncte mari pentru Viitorul, mai ales ca urmeaza sa revina si jucatorii care ne-au lipsit (…) Romario Benzar a facut un meci extraordinar. Vorbeam cu el sa il bag mijlocas si mi-a zis ca vrea numai fundas”.
In runda urmatoare, FC Viitorul va juca pe teren propriu cu FC Botosani, iar liderul Astra Giurgiu are o deplasare grea, la Targu Mures.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger