AcasăSPORTHagi a refuzat sa revina la Galatasaray

Hagi a refuzat sa revina la Galatasaray

Hagi ramane un idol la Galatasaray chiar si dupa acest refuz

Cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile a fost ofertat sa preia echipa Galatasaray Istanbul, insa a refuzat revenirea pe banca tehnica a turcilor.

Hagi ramane un idol la Galatasaray chiar si dupa acest refuz

Gheorghe Hagi a explicat, ieri, motivul pentru care n-a dorit sa antreneze Galata dupa plecarea lui Fatih Terim: „Le-am spus ca nu e un moment potrivit. Lucrurile erau de pe drum. Eu am luat o decizie de acum un an si jumatate, doi ani si la echipa nationala… Am spus ca nu o sa mai iau nimic de pe drum, cred ca e normal sa iau un lucru de la bun inceput. Nu era momentul, pentru ca lucrurile erau incepute. Nu ma pot angrena intr-un proiect care era deja inceput. Chiar daca era vorba de Galatasaray! Asa a fost si cu echipa nationala, intr-un moment in care, tot la fel, lucrurile erau de pe drum. Erau doua locuri in care imi doream foarte mult sa ma intorc. Ma refer la Galatasaray si la echipa nationala. Am si eu proiectele mele”.

Cel care a dezvaluit oferta turcilor pentru „Regele” Hagi a fost impresarul Ioan Becali: „Am fost invitat la Istanbul de presedintele lui Galatasaray, l-am luat cu mine si pe Gica Popescu, sa-mi fie asistent in problema antrenorului echipei Galatasaray. Toata ziua de vineri, de dimineata pana noaptea la ora 3, Hagi a fost rugat sa devina antrenorul Galatei. A refuzat la ora 13:00, apoi la ora 16:00 si ultima data la 1 noaptea. A fost rugat pentru un contract de un an cu optiune de prelungire, a fost rugat pentru doi ani cu optiune, probabil se putea face si un contract pe trei ani. A zis «nu» de trei ori. Nici eu nu pot sa inteleg de ce a luat Hagi aceasta decizie, nici Popescu si nici fratele meu nu inteleg”. Dupa refuzul romanului, gruparea turca s-a orientat spre italianul Roberto Mancini, care a semnat pentru urmatorii doi ani, pe un salariu total de 9 milioane de euro! Gica Hagi (48 de ani) a mai fost antrenor la Galatasaray in doua randuri: 2004-2005 si 2010-2011.

Nu este exclus ca decizia „Regelui” sa aiba legatura cu viitoarele alegeri de la FRF. In cazul in care Gica Popescu va castiga presedintia Federatiei, este de asteptat ca Gica Hagi sa fie instalat selectioner al Romaniei, functie in care cumnatul sau a recunoscut ca vrea sa revina.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger