AcasăSPORTHagi: „Inca il bat pe Ianis la autografe”

Hagi: „Inca il bat pe Ianis la autografe”

Treptat, Ianis incepe sa-i ia fata tatalui sau, Gica Hagi

Lansarea albumului Panini Liga 1, editia 2015/2016, eveniment petrecut la sediul LPF, i-a adus fata in fata pe Gica Hagi si fiul sau, Ianis.

Treptat, Ianis incepe sa-i ia fata tatalui sau, Gica Hagi

Antrenorul-patron al Viitorului a vorbit despre capitanul formatiei pe care o finanteaza, afirmand ca Ianis inca nu este cel mai cautat Hagi din tara. „Inca il bat pe Ianis la autografe. Primesc poze la club, dau autografe pe ele, primesc scrisori, le semnez si pe toate le trimit inapoi. La capitolul asta, inca il intrec”, a glumit cel supranumit „Regele”, inainte sa redevina serios si sa-i ofere fiului sau inca o serie de sfaturi: „Important pentru Ianis este sa duca Romania la turneele finale. Depinde numai de el, de cat va munci, cat de mult se va sacrifica. I-am zis acum ceva timp ca 100% va ajunge sa joace in prima liga, dar depinde de el sa se mentina acolo”. Pus pe glume, Gica Hagi a continuat pe aceeasi linie; in momentul in care Ianis dadea cateva autografe, fostul capitan al „nationalei” i-a spus: „Cu ocazia asta, mai inveti si tu sa scrii, ca toata ziua esti pe telefon”.
La randul sau, Ianis Hagi s-a aratat incantat ca a fost inclus in albumul Panini Liga 1: „Sunt onorat sa fac parte dintr-un astfel de album. Imi aduc aminte ca le colectionam si eu cand eram mic. Sper sa am cat mai multe aparitii. Mi-am luat si albumul din sezonul trecut, dar nu am reusit sa-l completez pe tot. Am, insa, abtibildul cu mine”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger