AcasăSPORTHabibou lucreaza impotriva Stelei

Habibou lucreaza impotriva Stelei

Habib Habibou a marcat un singur gol pentru Steaua

Fostul jucator al Stelei in sezonul 2007-2008, Habib Habibou este pe cale sa semneze cu englezii de la QPR. Pana aici nimic deosebit, doar ca transferul acesta, indirect, ar putea bloca venirea lui Jeremy Bokila in Ghencea

Habib Habibou a marcat un singur gol pentru Steaua

Atacantul congolez Jeremy Bokila (24 de ani), imprumutat de Zulte Waregem la Petrolul Ploiesti, pana la finalul stagiunii 2012-2013, reprezinta una dintre tintele Stelei pentru campania de transferuri din vara acestui an.

Jeremy Bokila este gata sa revina in Jupiler Pro League

Insa, intentia celor din Ghencea, de a-l cumpara pe varful african, ar putea deveni istorie daca clubul belgian, de care Bokila apartine, va decide sa-l pastreze pe „Regenboogstadion” dupa expirarea imprumutului la Petrolul.

Si asta pentru ca Zulte Waregem – locul 2 in Jupiler Pro League – este fortata sa-si gaseasca un alt golgeter, cedarea lui Habib Habibou in Anglia fiind iminenta. Fost fotbalist la Steaua, Habib Habibou este aproape sa semneze cu echipa Queens Park Rangers, situatie in care Jeremy Bokila va deveni optiunea numarul 1 pentru antrenorul Francky Dury.

author avatar
Sebastian Stan
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger