AcasăSPORTGuardiola vine la City ca sa-l infrunte pe Mourinho!

Guardiola vine la City ca sa-l infrunte pe Mourinho!

Guardiola si Mourinho, doi antrenori care vad diferit notiunea de intrecere sportiva

Mutare senzationala reusita de conducerea clubului Manchester City: antrenorul Josep Guardiola si-a dat acordul sa preia echipa controlata de familia regala din Qatar!

Guardiola si Mourinho, doi antrenori care vad diferit notiunea de intrecere sportiva

In prezent la Bayern, spaniolul se pregateste de ultimele sale meciuri ca „principal” al munchenezilor. Guardiola a fost convins de prietenii sai Begiristain si Soriano (fosti colegi de la FC Barcelona) sa li se alature in proiectul clubului Manchester City. Informatia cauta greutate fiindca a fost facuta de canalul „beIN Sports”, controlat de aceiasi seici care detin si City! „Antrenorul echipei Bayern Munchen ar fi ajuns la un acord verbal sa-l inlocuiasca pe Manuel Pellegrini la Manchester City incepand cu sezonul 2015/ 2016”, noteaza contul de Twitter in limba araba al retelei „beIN Sports”.
In Anglia, Guardiola va da peste marele sau rival Jose Mourinho, cel pe care l-a intalnit in zeci de meciuri Barcelona – Real Madrid. In ultima sa referire la tehnicianul catalan, dar fara sa-i pronunte numele, Mourinho a declarat ca si magazionerul ar fi cucerit titlul cu Bayern intr-un campionat ca al Germaniei. Este de asteptat ca Pep Guardiola sa beneficieze la Manchester City de buget nelimitat la transferuri, dorinta arabilor fiind aceea de a construi o echipa care sa lupte din primul an pentru trofeul Ligii Campionilor.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger