AcasăSPORTGuardiola preia Bayern Munchen!

Guardiola preia Bayern Munchen!

Guardiola va incepe treaba la Bayern in luna iulie

Desi se vorbea despre trecerea antrenorului in campionatul Angliei, 1.Bundesliga i s-a parut mai atragatoare catalanului. Clubul Bayern a anuntat aseara ca Pep Guardiola va sta pe banca echipei din sezonul viitor!

Guardiola va incepe treaba la Bayern in luna iulie

Chiar in ziua in care s-a facut publica venirea tehnicianului in Germania, presa engleza era in delir dupa un interviu acordat de Guardiola, in care fostul „principal” al Barcelonei isi exprima admiratia pentru campionatul englez. „Toata viata mi-am dorit sa activez in Premier League, daca nu s-a putut ca jucator, poate va fi ca antrenor”, au gadilat orgoliul britanic vorbele catalanului. Spre seara, clubul Bayern Munchen a anuntat pe pagina oficiala de Internet ca va colabora din sezonul viitor cu Josep Guardiola, „reputatul tehnician care a dus spre alte culmi fotbalul practicat de Barcelona”. Insusi presedintele Karl Heinz Rummenigge i-a urat bun-venit in Bavaria celui mai apreiat antrenor din lume: „Suntem siguri ca Pep va da o alta stralucire echipei Bayern. Asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna din luna iulie incolo”.

Actualul antrenor al bavarezilor, Jupp Heynckess, se va retrage din fotbal in aceasta vara, dupa castigarea celui de-al 23-lea titlu din istorie. Bayern este lider detasat la jumatatea sezonului, cu 9 puncte avans peste Leverkusen, ocupanta pozitiei a doua in clasament.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger