AcasăSPORTGuardiola: "Felicit Real Madrid pentru victorie si pentru titlu!"

Guardiola: „Felicit Real Madrid pentru victorie si pentru titlu!”

Lui Guardiola nu-i vine sa creada ca Barcelona este la 7 puncte in spatele Realului

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a felicitat, sambata seara, formatia Real Madrid pentru victoria de pe Camp Nou, scor 2-1, dar si pentru titlul de campioana a Spaniei pe care „fara indoiala” l-a obtinut.

Lui Guardiola nu-i vine sa creada ca Barcelona este la 7 puncte in spatele Realului

„Felicit Real pentru victorie, dar si pentru titlul de campioana obtinut fara indoiala in aceasta seara. Noi am facut un meci bun, dar nu a fost de ajuns. Am facut jocul care trebuia sa-l facem, dar nu am reusit sa schimbam scorul. Evident, cum nu i-am folosit titulari pe Piqué sau Fabregas vor fi intrebari. Am facut echipa care consideram ca este capabila sa invinga Realul. Acum trebuie sa ne concentram la meciul cu Chelsea, din semifinalele Ligii Campionilor. In aceasta seara, jucatorii sunt tristi, obositi, dar au mai trait astfel de momente si au trecut peste. De meciul cu Chelsea depinde mult finalul nostru de sezon”, a spus Guardiola.

Formatia Real Madrid a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Real Madrid, in etapa a XXXV-a a campionatului Spaniei, in celebrul El Clasico, in care jucatorii antrenati de Jose Mourinho au stabilit un record de goluri marcate intr-un sezon – 109.

Golurile madrilenilor au fost inscrise de Khedira ’17 si Cristiano Ronaldo ’73. Pentru FC Barcelona a inscris Alexis, in minutul 70.

author avatar
Ciprian Purice
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger