AcasăSPORTGuardiola a ales "Allianz Arena", desi Abramovici i-ar fi dat de doua...

Guardiola a ales „Allianz Arena”, desi Abramovici i-ar fi dat de doua ori mai mult!

Guardiola si-a propus sa stea cat mai mult pe banca Bayern-ului

Socul saptamanii a venit din Germania: Bayern Munchen a anuntat ca si-a asigurat serviciile antrenorului Pep Guardiola! Socant este faptul ca tehnicianul catalan a renuntat la o avere ca sa profeseze in 1.Bundesliga.

Guardiola si-a propus sa stea cat mai mult pe banca Bayern-ului

Fostul antrenor al Barcelonei se afla inca la New York, unde si-a mutat cartierul general din vara trecuta. Asteptat cand de curand in Bavaria, Guardiola le-a transmis nemtilor ca ramane in State, „unde ia si cursuri de limba germana”, dupa cum a tinut sa precizeze impresarul sau.

Cotidianul „Bild” a scris, ieri, ca durata contractului este de trei ani, Pep Guardiola urmand a-l schimba din functie pe Jupp Heynckes (se pensioneaza!) la 1 iulie. Pana in 2016, catalanul va incasa 18 milioane de euro la Bayern, o suma mult inferioara celei pe care i-o oferea miliardarul rus Roman Abramovici ca sa preia Chelsea: 36 de milioane de euro pentru aceeasi perioada de timp!!! Totusi, se pare ca fauritorul marii echipe a Barcelonei a fost atras de faptul ca si la Munchen poate dezvolta un proiect similar. De altfel, intr-o declaratie data ieri, Pep Guardiola s-a aratat incantat de scoala de fotbal a bavarezilor, de unde au „rasarit” in ultimii ani jucatorii Toni Kroos, Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller si David Alaba.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger